Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Flying Pig Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1,657 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1,657 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.2
Flying Pig Beach Hostel Located at Parallel Boulevard 208, 2202H2, Noordwijk, Amsterdam.
Flying Pig Beach Hostel
Netherlands
Amsterdam Parallel Boulevard 208, 2202H2, Noordwijk
84% 1657
52.2459466 4.4329833
Flying Pig Beach Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • onzapersistente1677
  • Chile, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 27 Recenze
19 zář 2016
8.3

Tranquilo

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 zář 2016
8.0

Right by the beach. Such a fun laid back spot. Love being near the ocean.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2016
9.7

The friendliest people ever! I got an awesome room, super clean and with a balcon . It felt like a super nice hotel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 zář 2016
9.4

One of the best hostels I have stayed at. Friendly atmosphere,excellent location, quiet rooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 zář 2016
10.0

Wir hatten eine tolle Woche in Hostel. Alles total easy. Immer nette Mitbewohner. Wir werden auf alle Fälle wiederkommen um die ungezwunge Atmosphäre zu genießen. Und wo kann man noch auf dem Hotelbalkon rauchen - hier im Plying PIG. Auch das Frühstück war bestens der Kaffee immer frisch. Mit dem hauseigene Bus kommt man für kleines Geld nach Amsterdam und zurück. Hier kann man Strand und Großstadtflair genießen. Beste Grüsse von den Omi´ s aus Würzburg

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 zář 2016
7.1

Alles super, nur leider schienen mir die Mitarbeiter etwas unfreundlich und wenig hilfsbereit; durch ungenaue Informationen haben wir zudem den Shuttlebus Richtung Amsterdam verpasst und unser Fehlen im Bus (wir haben uns extra auf einer Liste eintragen lassen und genau vor dem Hostel gewartet wie es uns mitgeteilt worden war, doch der Bus fuhr eine Ecke weiter ab, was wir nicht wussten und sehen konnten...) wurde nicht hinterfragt. Somit mussten wir teuer zurückfahren und waren spät dran..

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 zář 2016
9.1

I would recommend it to anyone who's looking for cheap and very cool hostel that is very close to the beach! Loved it! (Especially the staff is really nice)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
8 zář 2016
8.0

Hang out by the beach and smoke some herb Awesome thanks

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 zář 2016
8.0

Super chilled out place! So relaxing it felt like home! Coastal living at its best!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 zář 2016
7.7

Somehow this Hostel is functioning as a "youth center" for the local youth of nordwjik. They occupied most of the spots to chill and were a little obnoxious. If that doesn't bother you, the hostel is a nice place to stay. 2 minutes to the beach and shuttle buses to amsterdam everyday!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.