Hostelworld.com

Fluxus Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1,176 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1,176 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.9
Fluxus Hostel Located at Tomsiceva ul. 4, , Ljubljana.
Fluxus Hostel
Slovenia
Ljubljana Slovenia 1000 Tomsiceva ul. 4
84% 1176
46.0520139 14.5028114
Fluxus Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • famanuel
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 dub 2016
8.6

La ubicación es perfecta, el personal buena onda cuando está (jaja) porque es un Depto con dos habitación una baño y una ducha. La cocina está bien y el ambiente muy bueno

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2016
8.6

We was late to reach the hostel because of the bus delay, but the stuff still leaf us a warm Memo as instruction so that we can enter the hostel. Meanwhile, the friends we met in hostel were extermely nice and we had enjoyed a wonder day altogether in lake Bled.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 30 Recenze
2 dub 2016
7.4

Good stop for a night, came with individual plug and light which is handy. Pre assigned beds which we also prefer. Good location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
27 bře 2016
7.7

The price was quite alright and it is a very comfortable place to stay in. The staff was also very friendly and helpful. However the living area was a little small and having only one shower and toilet made it a little inconvenient at times, especially if you came back late.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 bře 2016
7.7

The hostel is small: one private room for two and a big dorm. It was low season, so there was not much going on. In any case, there's not such a thing as a common room, only a kitchen which is not huge. Location is perfect and staff polite.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
4 úno 2016
10.0

Wonderful place! great staff, homey atmosphere, super centric

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 pro 2015
8.9

Everything was good. Sheets and beds were clean, i could tell they were washed right before. But it was not convenient to have only one toilet outside the room and having two bedrooms connected to each other was not the best thing too. I had to pass the other bedroom to get to my room.. I felt bad waking up other people. Other than that, staffs were friendly and helpful and facilities were good, especially kitchen was very nice and cute. It has more than you need.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
29 pro 2015
8.3

The shower is too small and it doesn't have enough pressure.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Thajsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 pro 2015
10.0

Lovely places ^..^

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 pro 2015
9.4

We had a great stay in this lovely hostel located in the city centre in Ljubljana 💙

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.