Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Flushing YMCA

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
6.4
Dobré 504 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 5.3
  • Zaměstnanci 7.0
  • Atmosféra 5.0
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 5.8
ZAREZERVOVAT
6.4
Dobré 504 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 5.3
  • Zaměstnanci 7.0
  • Atmosféra 5.0
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 5.8
Flushing YMCA Located at 138-46 Northern Blvd., Flushing NY, New York.
Flushing YMCA
USA
New York NY 138-46 Northern Blvd., Flushing NY
64% 504
40.7627636 -73.8325881
Flushing YMCA
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Dominikánská republika, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 lis 2015
6.9
Přeloženo: Google

Pokoj byl čistý a pohodlný, personál byl velmi užitečná.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Antarktida, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 lis 2015
8.6

small but comfortable room.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 říj 2015
4.6
Přeloženo: Google

Nejedná se o hostel ... Takže nemůžeme soudit sám sebe ... Bez snídaně. 2 stejný klíč pro pokoj a koupelnu, udělal něco, co se odlišit, je kuchyně! Přibližně 45min Mahattan je loooong metrem jít, takže je nutně místní zastávky na všech zastávkách. Když budete mít štěstí na návrat můžete mít Express: asi 25 minut Jediným "pozitivní" je cena, vzhledem k pouzdru v Manhattan.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
1 říj 2015
5.1

I booked one night here thinking I would get a private room after a long haul flight. Unfortunately my experience wasn't great. The noise from the street made it impossible to sleep, there were a lot of strange people lurking around and the bathroom facilities were a little dingy with only ice cold water coming from the showers. I can't fault the staff though they were really friendly and helpful.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 zář 2015
6.3

我想知道为什么还要用钥匙开门,而且还不好开,开门上厕所开门进房间,忘记东西还要开门进房间,而且连热水也没有,位置离地铁也太远了!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2015
7.1

it is a nice place. it is very economical and staff are nice. area is a bit away from the center but you can easily access by metro line 7. do not forget get your slipperies for bathroom

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2015
7.1

Please supply earplugs :) Very loud from the street

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 srp 2015
4.9

I've never been greeted by such an unhelpful receptionist, I was told that my room was no longer available after booking it a month earlier. I was told to go "across the street" and pay $100 for a hotel room. By this time it was really late at night and as a young girl in the middle of New York I was not prepared to do that, seeing as I had booked a place here. Got the room eventually which was clean and acceptable but left as soon as I could in the morning.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.