Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Florentine Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 2747 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 2747 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 kvě 2017
9.4

Had the best time!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
23 kvě 2017
9.7

Great staff that take good care of solo travellers. Full of advice and with daily events, I can warmly recommend this hospitable place. Keep it up!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
22 kvě 2017
9.1

I had a great stay at Florentine Backpackers. I love the vibe of the area. The staff was super friendly and helpful and I liked the atmosphere at the hostel. I definitely recommend this place and I would come back any time!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 kvě 2017
10.0

Florentine is an amazing hostel! Very homey and chill vibe, super easy to meet people if you're traveling alone or in a group. Beautiful rooftop common area where everyone hangs out. The staff are extremely friendly and helpful, I had the pleasure of meeting Jonah who showed me around the city and made a pretty decent beer pong partner. Would definitely recommend this hostel for an affordable and fun tel Aviv experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 kvě 2017
8.0

Amazing guest house (more of a guest house atmosphere) in the best part of Tel Aviv. Easily walk to the beach, Jaffa, and the surrounding Florentine neighborhood home to all the Israeli weirdos. I stayed in both a private room and a dorm and was happy with both accommodations. Staff is very lively and treats you like part of the family regularly scheduling nights out. Will stay again!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 kvě 2017
6.6

Cool staff, not good location, not good breakfast

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 kvě 2017
10.0

All perfect!! :D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 kvě 2017
9.1

Very social hostel, and the staff are super friendly. The facilities are a bit old, but still very clean. I would definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 kvě 2017
5.7

Wie erwartet ein Partyhostel mit typ. Bier über Schnorchel Saufen + org. Barbesuchen. Die Dachterasse ist das einzige Flair. Leute , die dort pennen, müssen die Afterparty Talkingrunden bis um 5 A.M. tolerieren + Moskitos. Die Zimmer beengt, Klimaanlage auf Eistruheniveau, die Futons durchgelegen + stark versifft. Insgesamt für Pseudo-Spring Break Lovers unter 24. Freundin zerbissen im Bett/Bettwanzen? Daher vorzeitig Umzug in besseres Hostel in TLV mit 25+ Niveau. Florentin-Viertel ist hip.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 kvě 2017
10.0

I wished I could give them a twenty they were sooooo nice and friendly. They will help you out if they can. They also go out and make sure you enjoy yourselves! #AmericanGoals

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.