Hostelworld.com

Florenc 41

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 574 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 574 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.8
Florenc 41 Located at Sokolovska 41, PRAGUE, , Prague.
Florenc 41
Czech Republic
Prague Czech Republic 18600 Sokolovska 41, PRAGUE
91% 574
50.0924207 14.4435024
Florenc 41
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • sophiebrekle6736
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2016
9.4

Der erste Blick aufs Haus war zunächst nicht so vielversprechend. Aber dann..... wurde es super. Obwohl wir nicht zur verabredeten Zeit da waren sondern mitten in der Nacht, kam auf unser klingeln und nach dem verbinden zu einem Handy sofort der Herbergsvater angefahren, war sehr nett, gab uns den Schlüssel, erklärte und voller Stolz sein Prag und zeigte uns ein ganz charmantes sauberes 50 iger Jahre Zimmer mit Küche und Bad und herrlicher Aussicht. Wir haben uns gut aufgehoben gefühlt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indonesia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 bře 2016
8.6

Just steps away from bus coach park, main station, and metro station. Really nice! We stayed in a double-bed room with shared bathroom. The room was pretty big indeed! Kitchen facilities were well-equipped. However, no mat on the bathroom, so little bit dirty when it's wet. But overall, we have a really nice stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2016
10.0

PERFECT! There's nothing which could be improved. Our host was very friendly, the room was really wonderful and the location couldn't be better. You feel like in a 5* hotel and the price is amazing. We had our own bathroom, a little kitchen and a blacony. It was very clean and our host told us every important information about prague. It is exactly in the center of the city! Everybody should stay in this hostel, was great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
2 bře 2016
10.0
Přeloženo: Google

V místě je skvělá a majitel, pan, Novak, je velmi jemný. Na místě je také dobré, stanice metra (Florenc), supermarkety, restaurace a rychlé občerstvení jsou v blízkosti, takže není třeba platit víc!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • adanostop
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 led 2016
9.7

Nothing more to express, I just want to say, I will be back!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 led 2016
10.0

주인할아버지가 지도 보면서 일일이 관광지 설명 다해주심 .. 취사 시설도 있어서 더 좋음 진짜 만족!^^

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 led 2016
10.0

Excellent.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • guimaraesyago
  • Brazílie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 led 2016
8.0

Great place to stay if you are looking for privacy and a quiet place to stay. The hostel is more like an apartment, which Mr. Novak rents one room for travellers. Also, the location is great and Mr. Novak is really helpfull, we ejoyed very much our stay. The only bad things were the wifi reception in our room and some problems with the water.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.