Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Firehouse Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 715 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 715 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
20 čvc 2017
9.1

Great Hostel, awesome location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
14 čvc 2017
9.4

Very central location - good little hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čvc 2017
10.0

All was great! Thank you so much!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
14 čvc 2017
9.1

Great location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
10 čvc 2017
9.1

The hostel is right in the centre of town. There is a 24 hour reception, and lockers in every room. The staff were very kind, and let me check in when I arrived first thing in the morning and have a breakfast. The breakfast itself is very extensive and healthy. The people in the hostel were all so friendly, and we went to the Barton Springs Pool together. The hostel is spotless clean. It was a tad expensive compared to other hostels, but still good value considering the location and breakfast.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jeroenstoelinga5360
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 čvc 2017
10.0

Amazing stay! Great people, great service and awesome location! Everybody visiting Austin should stay here! If I'm back in town I will definitely stay here again! Good job Fire house!! 👍🏻👍🏻

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • themeeshk9215
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 čvc 2017
10.0

Wonderful place!!! Amazing staff x

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čvc 2017
10.0

Fantastic place! Everything I'd be looking for in a hostel. Real friendly and welcoming environment. Loved it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2017
8.0

Staff were friendly and knowledgeable on the surrounding area, and happy to help with any queries. Extending my stay was not an issue and helped to keep my bed. The night activities were a little on the down side but I believe that had more to do with the guests staying at the hostel

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 čvc 2017
9.4

Best hostel in Austin by far. George and Jared on reception are top blokes!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.