Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Finnegan's Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
5.9
Hodnocení 370 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.1
  • Zabezpečení 5.2
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 5.9
  • Atmosféra 5.2
  • Čistota 5.6
  • Zařízení 4.8
ZAREZERVOVAT
5.9
Hodnocení 370 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.1
  • Zabezpečení 5.2
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 5.9
  • Atmosféra 5.2
  • Čistota 5.6
  • Zařízení 4.8
Finnegan's Hostel Located at 17 Denny Street, Kerry, Tralee.
Finnegan's Hostel
Ireland
Tralee 17 Denny Street, Kerry
59% 370
52.2679144 -9.7056591
Finnegan's Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
28 říj 2016
8.6

Great hostel, perfect location and lovely rooms!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 říj 2016
4.0

Wir würden niemals mehr wieder kommen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 zář 2016
2.9

la recepcionista fue descortés. Nos dieron inicialmente una habitación con una cama rota y posteriormente la cambiaron por una en la que la persiana estaba arrancada y todo estaba sucio. La ropa de cama tenía manchas de dudosa procedencia. La puerta del baño no cerraba... El único punto favorable era la ubicación.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
7 zář 2016
7.7

Excellent location in town centre. Good continental breakfast. Nice tea room and restaurant in basement.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 zář 2016
2.9

Schimmel, Gestank, Betrunkene, kein Schlüssel, keine Steckdosen, wackeliges Bett, muffiger Teppich.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
4 zář 2016
7.4

This isn't really a hostel, it's a B&B with one dorm room that has a ton of beds and one bathroom in it. Luckily there were just a few other people in the room, otherwise it would have been crazy. You have to go sideways between the beds because they are not shoulder-width apart. Dorm sleepers can use the kitchen, which is a plus. The place is a little run down but charming and clean. Breakfast in the morning was a nice bonus at only 10 Euros a night. They served coffee and toast. No room Wifi.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 srp 2016
6.6

Wir waren eine Gruppe von 4 Mädels und hatten zwei Übernachtungen im Finnegans gebucht. Die zweite war erst eine Woche später. Beide Male funktionierte das Wasser im Badezimmer nicht und das bei einem 10-Bett-Zimmer. Es wurde uns auch keine alternative Möglichkeit zum Duschen angeboten oder dass wir eine andere Toilette nutzen konnten. Das Zimmer, die Betten und das Frühstück (Toast und Kaffee) war für den Preis allerdings völlig in Ordnung.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 srp 2016
2.0

We arrived to the hostel al 11 pm, and they told us that there were not available beds, and we had the confirmation of two beds. After 30 minutes trying to get a solution (the lady of Finnegans Hostel didn't seem to find a solution), they send us to other hostel with the same price (they told us that), and when we arrived to the other hostel, the price was higher. So we had to pay more than we had expected.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 srp 2016
7.1

The place of the hostel is in the centre, room was o.k.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 srp 2016
3.1

Ma pire expérience en auberge jusqu'à présent. Arrivé 17h30 avec sac de rando, la patronne pas là on m'a gentiment remercié de revenir dans 30 mn, mais pas proposé de laisser mon sac bien sur. Et puis: la patronne ne savait pas combien je devais payer (c'est son job il me semble); lumière cassée dans la salle de bain; 2 prises dans le dortoir (pour 10 personnes donc); breakfast 9h (tant pis si vous avez un bus avant). Patronne pas avenante du tout. Pas de règlement par CB

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.