Hostelworld.com

Feetup Yellow Nest Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 2,167 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 2,167 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2
Feetup Yellow Nest Hostel Located at Passatge Regente Mendieta 5, , Barcelona.
Feetup Yellow Nest Hostel
Spain
Barcelona 08028 Passatge Regente Mendieta 5
91% 2167
41.3770500 2.1240198
Feetup Yellow Nest Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • yusufbeyhan2781
  • Turecko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 dub 2016
9.1

Good location good price great staff 😉

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2016
9.4

Hola, mi estancia en el hostel yelow fue muy buena. Muy buen staff todos son Excelentes. Especialmente angelina que siempre fue muy amable y me ayudo en todo lo que necesite. Después la instalaciones son excelentes muy limpio, seguro y agradable Un saludo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2016
10.0

can highly recommend this place! I had such a great stay! metro station just around the corner! clean! nice chill-out area! cinema room! full equipped kitchen! Staff is always friendly and helpful. Special thanks goes to kristina - if you are looking for someone to party with, stay close to her :-)). The guy from Greece, I keep forgetting his name (sorry bro) :-D. Fillipo - the hostel champion in pingpong (at least when I am not there) haha :-P. And Angelina, the beautiful voice at the rezeption

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Bryson
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 dub 2016
9.7

Absolutely wonderful hostel! Very lively common room, plenty of activities to do within the hostel. Cheap bar, excellent kitchen and comfortable beds. All the staff are extremely friendly and you stop seeing them as staff and more as friends but they are always there to help however they can. Angelina in particular made my stay so much better! This hostel has paella night, tapas and sangria night, and a brunch, all very cheap and very delicious! Sowers could be a bit better though...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2016
9.4

Great place to stay. It's a little far from the city center, but the metro is very close. Everything was very clean and the staff was realy helpfull and awesome. Thanks to Yiorgos, Filippo and Angelina!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • eddieheron3247
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
17 dub 2016
9.1

Per my high scores, generally very good. I will say that Barcelona is HUGE, me not realising that location was such a distance, though local METRO station very close if you need it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • bftesfay4903
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 dub 2016
8.3

Very well run hostel. Very close to the airport by metro. Really close to sights in the center by metro or bus. I would stay at this hostel again. :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 dub 2016
7.7

La ubicación es muy buena, porque esta cerca del Camp Nou, muchas comodidades, con juegos para pasar el momento, los baños y piezas amplios .

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 dub 2016
8.3

Close to metro which goes to El Prat. Nice chilled out place. I would stay again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 dub 2016
9.7

Best hostel in Barcelona! Really clean, awesome terrace and great staff :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.