Hostelworld.com

Feel Hostels Soho Malaga

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1,910 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1,910 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.8
Feel Hostels Soho Malaga Located at Calle Vendeja, n 25., , Malaga.
Feel Hostels Soho Malaga
Spain
Malaga Andalusia 29001 Calle Vendeja, n 25.
89% 1910
36.7161482 -4.4240033
Feel Hostels Soho Malaga
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 dub 2016
6.6

Habia plaga de cucarachas en recepción y al decirselo al personal del hostel me dijeron que esto era normal y uno me dijo que también tenia en su casa. Obviamente no hicieron nada al respeto. Con eso lo digo todo There were cockroaches in the reception area as i arrived, and when I told them i was told that this was normal and the staff nember commented that he has them at home. As if to say this was exceptable.i felt the complaint was badly handled. Awfull

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
9.1

The hostel has a very nice atmosphere, the hole staff is very kind! Everything is clean and the rooms are well equipped: each bed with reading lights, plugs and curtains!! I certainly recommend Feel Hostel Soho :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2016
9.7

Favorite hostel I have stayed in! The people are very nice and it is a great atmosphere. definitely recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2016
10.0

Really nice hostel, no complaints, would definitely stay again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2016
10.0

One of the best hostels I have ever stayed in while travelling Europe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 dub 2016
9.1

Great hostel in a great location. Sadly I didn't stay long enough to enjoy the communal area, but looks like a decent place to hang out. The staff were great too.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
13 dub 2016
9.7

Great hostel, great staff, great for french people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 dub 2016
10.0

It's just perfect ! Personnel very helpful, close to all of the attraction. Everthing can be do by walk!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2016
9.7

I just stayed one night in Málaga but I had a really good time in Soho Hostel. The staff was very friendly and the room was big and clean. If you have valuables you should bring your own lock. The Hostel is really close to the metro. So it's prefect located to reach the Airport.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2016
10.0

Really cool atmosphere and cleanliness!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.