Hostelworld.com

Fawlty Towers

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 582 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 582 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.7
Fawlty Towers Located at 216s Musi o Tunya Road, , Livingstone.
Fawlty Towers
Zambia
Livingstone 216s Musi o Tunya Road
89% 582
-17.8542092 25.8552289
Fawlty Towers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
25 čer 2016
7.7

Good as any here I am sure though a bit lax on cleaning

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
18 čer 2016
8.9

My number one choice in Livingstone

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čer 2016
4.0

Frenly staff. Lots of activities

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čer 2016
9.1

Welcoming to all ages, relaxing and fun

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
7 čer 2016
8.6

Fawlty Towers was great for what I was looking for - a good location, affordable, friendly, easy access to activities, cheap wine, and friendly people. The lobby area/bar was very pleasant, a nice pool area, free tea all day, and close to a big supermarket and restaurants. I would recommend Fawlty Towers looking for a friendly and affordable place to stay in Livingstone!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čer 2016
9.4

Sehr zentral gelegene saubere Unterkunft. Wir buchten eine Safari (3 Tage/2 Nächte). Alles klappte bestens und wir konnten die Safari geniessen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čer 2016
7.1

We had a lovely stay. The staff was very friendly as was also the atmosphere. Suggestions; The toilets are very old, so even you clean them well, they do not look clean. Doors doesn t close properly, so mosquitoes enter into the rooms. Whenever you could, it would be wonderful to renovate a bit your facilities to make it more beautiful and clean like.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2016
9.1

We had a great stay at Fawlty Towers. My only complaint is regarding the "Breakfast Pancakes" that were advertised on the website before I arrived in Livingstone. It turns out they only make these free pancakes between 3-4 pm when everyone is gone seeing the sites. I thought that was really lame that they advertise free pancakes but make them nearly impossible to enjoy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 kvě 2016
10.0

We always stay with you guys ... Great staff, great facilities, great value. Keep it up!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
24 kvě 2016
9.4

Loved it! Great ambience, friendly staff and the room was clean, spacious and comfortable. 10/10 would definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.