Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 4,307 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 4,307 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.7
FIAP Jean Monnet Located at 30 Rue Cabanis, , Paris.
FIAP Jean Monnet
France
Paris 75014 30 Rue Cabanis
87% 4307
48.8303440 2.3375950
FIAP Jean Monnet
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 srp 2016
9.7

Aprecio la limpieza. Me sorprendió no encontrar un jabón en el baño ni un vaso porque necesitė tomar agua durante la noche. Una mención especial al personal, el señor de guardia cuando llegue y me fui y la señora que ordenaba la habitación a mi partida. Su disposicion para asistirme, gentileza y honestidad son dignos de mención. Gracias

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 srp 2016
4.6

Le réceptionniste s est permis de me dire "casse toi" en venant me sortir de notre chambre ma fille et moi à 10h30 au lieu de 9h30.En effet, ma fille rentrait des USA et avait du mal à se réveiller.L' heure à laquelle on doit quitter la chambre est trop tôt.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 srp 2016
9.4

깨끗하고 시설이 정말 좋았어요bb 화장실과 샤워실이 방안에 있어서 편리했고 두 공간이 분리되어 있어서 더 좋았어요 근처에 지하철역있어서 다니기 편하고 치안도 좋은 편이었어요 수학여행 온 학생들 있어서 걱정했는데 방음이 괜찮아서 조용했어요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
10.0

Perfect for people who are new in Paris!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 srp 2016
9.4

Excellent location, not to far from the Catacombs, which were the aim of my trip. It was a lovely place, the staff were very helpful. Comfortable beds, great showers and very clean. The only downside I will say is the groups of teenages running around the foyer and communal rooms. They were loud, a little rude and just generally an annoyance. However, this is no reflection on the hostel itself, which was genuinely excellent. At least noone was drunk and loud! Just excited.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
7.1

Personnel très accueillant et compétent. Chambre confortable, petit-déjeuner copieux et de qualité. Nous y avons dîné et, avons trouvé cela moyen. Un point à revoir.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 srp 2016
9.7

Super rapport qualité prix. Délivré de la tyrannie télé. Par rapport à un précédent passge un peu ancien, les chambres ont été refaites et sont impeccables. Le caractère international et jeune de la "clientèle" est très agréable et conforme au projet initial du FIAP

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2016
9.1

The rooms were very clean and quiet!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2016
8.9

viaggio in famiglia. Abbiamo fatto tappa di due notti. Pulito e tranquillo. Là metro è molto comoda. Anche la zona, non centralissima, è residenziale. Ma non abbiamo mai fatto rientro in ostello a tarda ora. Consigliato.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ytc1992
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 srp 2016
10.0

파리 다시가도 여기서 잘것같아요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.