Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Explora Hostels

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 256 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 256 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
8.9

I think it would behoove the staff to implement a quiet hours time period. I had people at all hours of the night being inconsiderate of those trying to sleep. This goes for the staff as well, music would be blaring almost constantly, please remember, weary travelers have come to get rest and a good night's sleep.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • bgowin
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čer 2017
10.0

Staff helped me with my confusion and were super nice and understanding

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • eval014
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 kvě 2017
10.0

Omg its one of the most best hotel in all Medellin,and Sarha rhe receptionist are an angel. Same for the housekeeping. Definitly recommanded.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2017
9.7

A nossa estadia foi ótima em todos os sentidos, em especial a qualidade do colchão. Os únicos comentários são: ter toalha de mão e tapete no banheiro, visto ser quarto privativo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2017
7.1

I just checked out yesterday, after noticing several bite marks on my arms. I went through my bags today and found several bed bugs that I know I did not have before. Needless to say I am not happy. Staff was incredibly kind, breakfast was good. Would go back if it weren't for the bed bugs

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 kvě 2017
8.3

Good Hostel but very noisy

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
6 kvě 2017
6.6

Cuando llegue me dijeron que estaba lleno y no tenían lugar. Sin embargo me consiguieron un hostal a 100 metros de este hostel. Califico positivo esa actitud, sin embargo no puedo calificar lo demás porque no me alojé aquí.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
5 kvě 2017
7.1

Average hostel ! - Breakfast not included - Atmosphere - Only few showers - Wifi issues in the dorms There is better places

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 kvě 2017
8.9

Manque une laveuse et il n'y a pas toujours de l'eau chaude.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 dub 2017
7.4

The hostel is really pretty and well located. The staff is kind but always tell you that it is ok even if it is not. They forgot to book us some tours and buses, so we almost missed our night bus. They don't speak english very well for when it comes to more than the basic.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.