Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Explora Hostels

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 243 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 243 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 dub 2017
8.6

Great location and very nice hostel ! Near to everything you would want to see on a quick visit to Bogota . Staff were very helpful too .

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 dub 2017
8.6

Nice place, excellent, friendly and super helpful staff. Rooms can get a little stuffy and can hear everything. Bring ear plugs if you like to sleep in. Overall good experience though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
6 dub 2017
10.0

My home in Bogotá, easy transportation and great location, staff is prompt to respond and have you great customer service.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Eukalyptuus
  • Norsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 dub 2017
10.0

Lovely and helpful staff - we arrived at 7AM and we got to check in immediately. Beds are very comfortable and I had the best sleep I've had in a few months. Location is good and it felt very safe in the area. There are maany hammocks in the common areas :) Also, their hot chocolate and toast for breakfast is pretty sweet.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 dub 2017
8.6

great location, nice warm blanket's on the bed. Amazing sandwich shop next door to the hostel, worth staying there just for that reason alone!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 bře 2017
9.1

The place looks more like an old cistercian monastery then youth hostel but it is lovely. The stuff is really friendly and helpful and there is nice common patio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 bře 2017
7.4

Die Zimmer sind super Basic, insgesamt so Medium sauber, aber noch in Ordnung. Lage ist super!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 úno 2017
7.1

Hostel was netjes. Prima faciliteiten en in een leuke wijk gelegen mits je bereid bent geen stap buiten de deur te zetten in de avond. Geen bijzonder gezellig hostel, want er was geen bar, maar wel heerlijk slapen en rustig bijkomen na een lange vlucht. Ik zou hier niet terug komen, maar dat is meer omdat ik van ontdekken houdt en dit niet bijzonder vond.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
24 úno 2017
9.4

Nice hostel, clean bathrooms and great (warm!) showers. Breakfast is ok but not included in the price. Prices for extras (food & beverage, late check out) are pretty high.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 úno 2017
9.1

Quiero señalar la maravillosa atención de la gente de recepción, Daydi, Felipe, Oriana, a pesar de su juventud, son de gran ayuda para el viajero

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.