Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Everton Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 2,397 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 6.9
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 2,397 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 6.9
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.5
Everton Hostel Located at 53 Everton Road, Liverpool, Liverpool.
Everton Hostel
England
Liverpool L6 2EH 53 Everton Road, Liverpool
77% 2397
53.4159523 -2.9649138
Everton Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čvc 2016
8.0

Enjoyed my stay at Everton! Met some other lovely travellers, the staff were friendly and the free breakfast was much appreciated. If I ever came back to Liverpool, if definitely stay at Everton. Thanks for having me. 👍

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • thn6009001
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
22 čvc 2016
5.7

Staff and the manager were super friendly the type youd meet in a local pub, the hostel was run down and old with poor ventilation , room was stuffy and too hot , liverpool was one of the worst cities ive been too !

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 čvc 2016
7.4

Exactly what I was looking for!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Norsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
18 čvc 2016
7.7

This was a nice Beatles Inspired Hostel. Staff was very welcoming. Pretty clean. Good breakfast in the morning. Located a little outside the city, which is ok considering the lower prices.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2016
4.9

Don't provide winter duvets in summer when you have no aircon. Creakiest beds EVER! No information for tourists, staff not very helpful regarding local attractions. I could go on but I'll stop here

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 čvc 2016
8.3

BAD WI-FI

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
10 čvc 2016
6.6

The staff were really nice but there was no hot water and our sheets smelt of damp (which was gross). The location isn't very good but there's a bus stop right outside.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čvc 2016
6.9

Excelente atmósfera, aunque el lugar un poco sucio, con sábanas usadas atienden a los huespedes. De los cuatro baños que hay en el hostel, solo en dos sale agua de la ducha las 24 horas. Para destacar la disposición del personal, muy buena

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
30 čer 2016
6.0

The room only had one bathroom that was not very clean and ran out of toilet paper early in the day everyday. Breakfast was decent but there wasn't much space in the kitchen or lounge.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 čer 2016
10.0

Todo estuvo excelente!! Se camina 15 minutos al centro pero se me hizo rápido. Todo de maravilla!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.