Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eva's Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 1042 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 1042 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 úno 2017
8.9

Auberge sympa. La cuisine est grande et bien équipée, la terrasse super sympa. Le personnel est souriant et sympa, avec une mention speciale pour la personne qui soccupe du ménage en semaine ^^ Bon emplacement à deux pas de la gare de Kings Cross (possibilité aussi d'aller vers pas mal de centres d'intérêt à une distance de marche raisonnable). Dommage qu'il n'y ait le Wi-Fi gratuit que dans la salle commune. Bref très bonne adresse, je recommande.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
18 úno 2017
7.7

Bastante bien en general. Baños limpios y amplios. De los mejores colchones en toda Australia. Puedes prepararte café y cerca de kings cross station.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 úno 2017
9.4

Stayed here for 3 nights and loved every second of it. Staff were super friendly and the atmosphere was welcoming. Met a range of people from all walks of life which made our stay more special. We arrived to the news of a free BBQ that same night and weren't disappointed at what we received, massive spread of food and even cake for dessert! Highly recommend this hostel for anyone visiting Sydney. Good location as right next to Kings Cross Station but not ideal if you want to walk into town.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • isymaus3889
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
14 úno 2017
8.9

kein partyhostel, was super ist. man braucht nur aus der tür gehen und hat alles was man wünscht. party, restaurants, haltestellen, bars, supermärkte... das personal ist der hammer. von der putzfrau bis zum empfang.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 úno 2017
8.6

I would recommend this hostel to anyone who wants to be close to the centre (you can walk it in 20 or get the train every few mins) and is looking for an older, non-party crowd. The hostel is really clean and I put this down to the staff who work so hard to keep it that way. I'd stay again for sure!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 úno 2017
8.3

My only complaint is the lack of proper air-conditioning. On hot days the fans simply were not enough. Otherwise a very nice, safe and clean hostel. The atmosphere is rather calm in a good way and there was no disturbing noise. The public transportation and eating in this area are great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
9.1

Great atmosphere & very friendly/helpful staff. Only complaint would be no ac but we did get two fans so it wasn't too bad. Wifi only downstairs so it could be a bit inconvenient but overall great stay

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Norsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 led 2017
9.7

That was a good choice to have Eva's to stay for 1 week. Close to everything. Nice ppl, good atmosphere and helpful staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
18 led 2017
8.3

Personal muy amable, excelente ubicación

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 led 2017
7.7

At 7 am you will wake up of the noise.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.