Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Euro Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 7599 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 7599 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Guatemala, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
15 zář 2017
9.4

Helpful staff, 5 minute walk from central station, 10 minute walk from city center, and clean and cosy rooms. Awesome breakfast

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 zář 2017
9.1

Excelente ubicación y personal muy amable. Pasé una estancia agradable, definitivamente regresaría

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2017
9.4

거리가 너무 가까워서 좋아요 직원분들도 친절히 설명 잘해주시고 방도 생각보다 깔끔하고 낮에 청소도 다 해주셔서 아주 깔끔하게 잘 지냈습니다 근데 빨래는 별로예요 어느정도 감수하긴 하지만 눅눅하고 냄새나서 빨래한 티셔츠 버렸어요ㅠㅠ 빨래 말고는 다 좋았습니다ㅎㅎ

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 zář 2017
9.1

This hostel was located right next to the main train station which made it easy to get to after our late night train. The security in this hostel is also amazing. The bar in the hostel was always busy and yet we were in the room right next to it and you couldn't hear it so had a good nights sleep. Easy to walk to the main attractions from here and good value for money. Showers were communal and not the cleanest but wasn't really a problem. Would stay here again if I was back in Munich.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 zář 2017
10.0

Euro youth hostel is one of the best hostels I ever stayed at. Staffs are very friendly and always wanted to help when you have questions. Met great people the bar area at the lobby floor. Definitely staying here when I'm back next time!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 zář 2017
9.1

Location very central and reception staff are very friendly and helpful. My only problem was with both showers on level 5. The pressure was terrible and there was no spray in the central part so you would stand under it and not feel very wet. Also the doors aren't very sound proof and you can hear people going in and out of their rooms during the night. But excellent location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • oyh9393
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 zář 2017
8.6

많은 분들이 칭찬하실 만한 가치가 있습니다. 위치가 좋고 직원들이 정말 친절합니다. 오히려 조식은 엄청 대단하다는 생각은 못 했네요 (물론 괜찮습니다만 다들 너무 호평일색이라....) 그리고 바 때문에 1층 도미토리는 시끄럽습니다.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 zář 2017
9.4

very cool place, like the vibe. however showers could use extra cleaning and my sheets smelled when I first got them (however they were kind enough to fix this). All in all would def stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • MLub
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
5 zář 2017
8.6

Todo bien! Está muy bien ubicado, a pasos de la estación y vas caminando a la plaza sin problemas. Es cómodo, con lockers y baños grandes

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 zář 2017
10.0

일단 모든 직원분이 엄청 친절하시고, 엘레베이터도 있어서 매우 편함. 조식 4.9유로?정도 드는데 진짜 쫀맛 매우만족만족! 위치도 중앙역 바로 앞이고 샤워실 많고 큰게 장점! 단점은 딱히 없는거같음. 혼숙이었는데도 룸메잘만나서 꿀잠 잤음. 청결도 깔끔하고 햇빛 잘 들어서 좋음

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×