Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Euro Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 6,541 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 6,541 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6
Euro Youth Hostel Located at Senefelder Str.5, , Munich.
Euro Youth Hostel
Germany
Munich 80336 Senefelder Str.5
90% 6541
48.1383991 11.5603637
Euro Youth Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 lis 2016
8.6

전반적으로 좋았는데 화장실 샤워실이 밖에 있는게 좀 불편했어요ㅠ c룸이었는데 한 층 내려가야 화장실 샤워실이 있음..

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 lis 2016
10.0

Eine bequeme Jugendherberge!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 lis 2016
9.1

Super nice people, very nice hostel! Recommended for your stay in München :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 lis 2016
9.1

This was a great hostel, the bar was a great place to meet people. The breakfast was good and it was in a good location near the train station and with many places close enough to walk to!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 lis 2016
9.4

This was one of the best hostels I've ever been to. Super nice staff, spacious and well equipped rooms, same with bathrooms, very comfortable. As well, an enormous and comfy common room. The building is an old very nicely refurbish one. The internet works perfect in the rooms, unlike other hostels. Perfect location, 150m from Central Station. The only bad thing is that it doesn't have a common kitchen, but I knew this beforehand.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
27 lis 2016
9.4

Really friendly, helpful staff. Comfy beds; great location. Would stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 lis 2016
10.0

great staff, great bar, great book selection, conveniently located right by the train station and within extremely easy walking distance to marienplatz. do recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 lis 2016
8.6

I have done a hostelworld review before, but the receptonist who checked me in (Tim or Sim?) Was amazing. He changed some small change for me, gave me stellar local information and overall was so helpful and friendly. I have never had such wonderful service, give the guy a raise :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 lis 2016
10.0

Este ha sido el mejor hostal en el que he estado. Tiene muy buenos servicios, el lugar es muy agradable, la ubicación perfecta y el personal es el más amable que he tratado, incluso me ayudaron con indicaciones para coger el tren correcto. Si algún día regreso a Múnich, sin duda regresaré a este hostal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovinsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 lis 2016
9.1

I was very satisfied with my stay at Euro Youth hostel. The staff was very friendly, the rooms were clean and the location is perfect. I highly recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.