Hostelworld.com

Eureka Bed&Breakfast in Bremen

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 362 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.4
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 362 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.4
Eureka Bed&Breakfast in Bremen Located at Kornstrasse 16, 28201 Bremen, Bremen.
Eureka Bed&Breakfast in Bremen
Germany
Bremen Bremen D-28201 Kornstrasse 16, 28201 Bremen
72% 362
53.0673978 8.7959581
Eureka Bed&Breakfast in Bremen
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Polsko, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 dub 2016
8.9

Good location, nice people but was difficult to find place for parking the car.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2016
5.1

Unfreundlich. Kneipe direkt unter dem Schlafraum, welche bis spät in die Nacht sehr laut ist. Renovierung überfällig, im allgemeinen nicht sehr sauber. Lage jedoch gut. Nicht noch einmal.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Estonia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2016
2.0

I Make a reservation on 9. veebr (nr 32183-212167531) , but on 19. veebr eavnenig i resived e-mail from Irma Rrasa "Hallo Prit sie haben eine Zimmer reservieren bei uns aber leider muss ich stornieren weil keine Einzelzimmer habe And then she called and promise to looking for another room but next day she sent a next e-mail " Hallo leider habe ich keine Zimmer gefunden sorry but mu plane was leaving on 22:02 morning. I found myself a hotel, but is 100 euro more expensive. WHAT I DO NOW

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2016
7.7

Freundlicher Empfang, Zimmer sauber, aber günstig zusammengesuchte Einrichtung. Fernseher haben wir nicht zum Laufen gekriegt. Kleines Duschbad war für 2 belegte Zimmer kein Problem. Frühstück war nicht möglich wg. Krankheit, aber guter Bäcker um die Ecke. 15 Minuten zu Fuß in die Altstadt.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 úno 2016
8.0

Nichts für Langschläfer! Schon früh lautstarke Diskussionen vor derZimmertür.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Lotyšsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2016
7.4

It is Bed and Breakfast place without breakfast. Tea or coffee is available, but would be wonderful to have at least a couple of spoons there or some paper or plastic glasses. About staff can`t give any comments for I didn`t see anybody except the first evening getting the keys. The location is excellent, it`s possible to walk to airport, if you want morning exercise. Regardless these little drawbacks it is a good value for the money.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 led 2016
9.7

Wir waren sehr zufrieden mit dem Eureka-Hostel. Es gab gute, vernünftige Bettwäsche, es war relativ sauber und man hatte einen Fernseher. Das Personal war sehr freundlich und die Lage war für uns auch okay, mit Straßenbahn ca. 15 Min bis zum HBF und zu Fuß ist man relativ schnell an der Weser. Es gibt aber auch viele Restaurants oder Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe. Die Einrichtung war auch nicht schlecht. Gern wieder!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2015
8.9

- die Betten in DBZ sind einfache verschiebbare Kastenbetten, besser wären stabilere größere Betten.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2015
7.1

Great overall experience! Huge rooms, quite clean, good location and free refreshments-kettle,coffee,etc- We espent only one night but it was more than fine for what we payed. Gracias! :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 pro 2015
7.4

Netter und freundlicher Service

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.