Hostelworld.com

Esperanto Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 187 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 187 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
Esperanto Hostel Located at Beachfront, , Montanita.
Esperanto Hostel
Ecuador
Montanita Santa Elena NA Beachfront
93% 187
-1.8248432 -80.7538701
Esperanto Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2016
10.0

Exelente Sitio, Personal y Ubicacion, Espero Regresar...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 kvě 2016
8.3

We only booked for 2 nights, but we stayed one week! The hostel has a relaxing vibe! You have a very nice view from the rooftopterrace.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
10.0

I stayed at Esperanto for 5 nights in April. It´s a great spot near the beach, well priced with a nice kitchen and terrace with hammocks. I´d recommend it to anyone looking for a nice place to stay in Montanita!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2016
10.0

Emplacement a 5 min a pied du centre a 1 min de la plage au calme pour récupérer des nuits de fiesta. Ambiance très agreable, terrasse sur le toit depuis laquelle on assiste au couché de soleil...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2016
10.0

The location of the hostel is perfect! Close to the Beach as well as to the center of Montanita. The balcony on the top floor is already worth it to stay there! The rooms include everything which is needed (with balcony) and are very clean. The staff is very professional and extremely friendly! They even organized a spontaneous BBQ which was delicious!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • felixedlund
  • Švédsko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
11 dub 2016
9.4

Supermysigt hostel med otroligt fina rum och sköna sängar! Personalen var oerhört trevliga och ägaren var framförallt väldigt hjälpsam och trevlig! Han pratade även väldigt bra svenska! Det enda som jag skulle kunna tycka att de kan göra bättre är att erbjuda någon sorts lätt frukost, men annars är de helt klart ett utav de bästa och hostelsen jag bott på under min hittills 8 månader långa resa!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
10.0

Excelente hostal! Parrilla con asadito y buena onda, gente de diez, un hostal limpio, seguro y reconfortante!!! Si vuelvo a montañita, no duden que ahi sera!!!! Jorge (El dueño) un terrible craaaa!!! siempre que puede, se suma y la noche es una genialidad! sigan siendo asi que van a llegar muy lejos!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 dub 2016
10.0

This is the best hostel I've stayed at on my 6 months trip. The terrace is the highlight of the hostel, its super cool to chill on the terrace with the best view of montanita, watch the waves and look at people. The owner is really cool, he hung out with us every night, helped us out with whatever we wanted. The staff is super chill, kitchen is very nice, hostel is super clean, and they would help you with anything you asked for. I met some really cool people too. I miss this place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 dub 2016
10.0

Fantastic hostel right by the beach and close to all the nightlife. Hostel staff and owner Jorge are lovely people and nothing is too much trouble for them! Highly recommended and I can't wait to go back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
1 dub 2016
9.1

Stayed 6 nights in a dorm room. Beds were comfy, toilets were quite clean. Located just a short 5 min walk to the main street in town. Convenient but just far enough that noise from the parties aren't a problem. The upper terrace offers great views and a good breeze.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.