Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point London

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 2993 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.1
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 2993 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Norsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 kvě 2017
6.3

Ok hostell. One thing: we asked for a taxi. We got a car at the right time, but it seemed to be a pirattaxi. He did not take creditcard or give a receipt. He had to drive me to a cash dispenser, and charged 3 pound extra for that.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 kvě 2017
8.0

Good location and the value for the money is really interesting.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 kvě 2017
10.0

brilliant

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 kvě 2017
8.6

Our stay was very good. Several electrical outlets in our room did not work making it challenging to charge phones and tablets. This is the only hostel I've stayed at where we could not get the wireless internet in our rooms. There was not enough space in the lobby to sit there and use the wifi. However I loved having an elevator and the breakfast was very good. Staff members were very friendly and helpful. Thank you!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2017
5.1

The internet is very bad, there is no wifi in the rooms, only in the lobby and horrible. The bathroom of our room smelled bad. Unfortunately when we stayed there were groups of kids and was very noisy!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
8.9

Lindo lugar, agradable atención. Todo muy bien

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • WASMJ
  • Malajsie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2017
4.9

The property was not well maintained with mossy ceilings and tiles peeling off in the toilet. The rooms were cramped and aside from the free breakfast (breads, cereals, milk, butter, jams, sugar coffee and teabags) the dining room was deserted and not manned. I chose this place for its proximity to the Paddington train station but will not recommend it to anyone else.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
8.0

La reserva ponia que incluia toallas, una vez llegado alli nos hicieron pagar el alquiler de las toallas, justifican que una habitacion de 6 no es una privada y ese servicio solo se da en las habprivadas(reserva alquiler hab privada). Por lo demas estancia muy buena, desayuno bueno y ubicacion muy buena.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
6.6

Virkelig god placering og meget venligt personale. Gode madrasser .Desværre løb vi ind i flere ting som ikke fungerede pga at stedet er nedslidt. Nøglekort til værelset virkede ikke, hvilket bevirkede at vi skulle have personale til at åbne hver gang. Vand fra badeværelset ovenover fossede pludselig ned i vores badeværelse og entre. Toiletbræt faldt af toilettet og blev ikke fixet. Dårligt wifi

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
30 bře 2017
7.4

Eramos 4 personas en la pieza y al día siguiente estábamos todos picados con pulgas...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.