Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Equity Point Lisboa

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1,992 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1,992 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.8
Equity Point Lisboa Located at Travessa do Fala-S 9, , Lisbon.
Equity Point Lisboa
Portugal
Lisbon 1250-109 Travessa do Fala-S� 9
90% 1992
38.7159038 -9.1438007
Equity Point Lisboa
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
19 čvc 2016
10.0

지하철과 가깝고 노란트램 그리고 야경을 볼수있는 전망대가 가까운 숙소!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 čvc 2016
10.0

Amazing staff!! Were so helpful and kind. Great vibe and spacious dorms. Highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 čvc 2016
8.9

Colazione inclusa. Personale molto cordiale. La struttura è un po vecchia quindi si sentono le persone camminare al piano di sopra.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • maelle-sanchez
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čvc 2016
10.0

Je n'ai jamais été dans une auberge de jeunesse auparavant et j'en sors ravie! Nous étions à 12 dans une chambre et pourtant j'en avais absolument pas l'impression. La décoration est super cosy. Le petit déjeuné est simple mais vu le prix de l'hôtel c'est super qu'il l'offre. L'emplacement est top! 5min à pied de toutes les rues des bars, et 10min à pied de tout les magasins! Quant au personnel rien à dire, très gentil et serviable. (Je pourrais continuer longtemps mais p

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 čvc 2016
10.0

Great hostel, perfect location and nice staff ! I will advice equity point lisboa without any hesitation !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 čvc 2016
9.7

I thought this hostel was great ! It was in such a good location where you were able to pretty much walk everywhere if you wanted . The staff were amazing and knew a lot about the city, restaurants, and how to get to places . The only downfall would be the wifi cut out a lot and if you were in the rooms down the bottom outside it usually wouldn't work but that's not a huge deal just sit in the lounge/lobby! Was great for meeting people to as a traveller alone :) I would stay here again for sure

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dominikánská republika, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2016
4.9

Todo muy bien hasta el último día, hice mi check out una hora tarde y prácticamente me sacaron de la habitación, entraron sin permiso, me levantaron e invadieron mi privacidad para hacer la única limpieza que vi en cuatro días que dure allá. Muy groseros. El desayuno un asco y la limpieza también. Más nunca

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2016
10.0

Everything was great! Wifi was a bit sketchy and rooms a bit noisy but other than that, would 100% stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • JesseS
  • Finsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čvc 2016
9.4

Great hostel. The staff were helpfull and nice. Our dorm was very big and spacious. There was even own shower and toilet in our dorm.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 čvc 2016
8.0

The staff were very friendly/helpful and the location was good (although up a very steep hill) but the atmosphere was average - it was such a big hostel with so many people - but overall a good experience if you're already in a group.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.