Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Lisboa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 2229 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 2229 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
25 úno 2017
6.9

Lo único malo es que había como una "rata" que me complicó la estadía

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 úno 2017
10.0

Excelente ubicación , muy limpio, muy agradable la decoración y la atmósfera en general, las personas en recepción muy amables todas, súper recomendable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
5 úno 2017
9.1

Todo muy muy bien, me encanto y repetiría, pero la limpieza en los cuartos es muy poca, una vez se me cayó algo bajo la cama y había una manzana ahí casi podrida quién sabe de cuantos días, mejoraría la limpieza. El ambiente es muy bueno, la ubicación perfecta, todo lo demás está muy muy bien y la conexión del wifi es buenísima.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
4 úno 2017
8.9

I really appreciated my stay at this hostel. Location is perfect and the staff very helpful. The hostel was clean even if there was a lot of people.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 led 2017
7.4

Great location and a cheap stay in Lisbon but do not go if you are a large group as I don't think this place understands that they're a hostel so people are going to make noise! The silent time is supposed to be past 11 which is reasonable but the staff will come and tell you to be quiet before that. The hostel is clean and the free breakfast is a plus. Bad communication from them though, if you send and email make sure you get a reply! Also they tried to charge me twice for tourist tax.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 led 2017
9.1

El personal es muy atento, excelente servicio al cliente, muy buena ubicación, puedes tener el free tour y puedes comprar ahí mismo otros más, que tienen muy buenos guías, lo recomiendo ampliamente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 led 2017
10.0

I had a nice stay in this hostel. The staff is nice, and always ready to help. The place is clean and well situated in Lisbon.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 led 2017
9.1

LOvely clean Hostal, Staff all very friendly and helpfull. Kitchen area useage for all residents staying there and kept very clean. Will try out again in another city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
18 led 2017
10.0

This is my second stay here and it didn't disappoint. Staff was wonderful. Lisbon was colder this time and rooms could be preheated if they are going to be assigned 2nd day was more comfortable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • economics
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 led 2017
7.7

Mt boa, otimo hostel, considerando todas possíveis variantes e em comparação com os demais...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.