Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Emerald Palace

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 1,672 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 1,672 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 7.8
Emerald Palace Located at Via del Ariento 2, , Florence.
Emerald Palace
Italy
Florence 50129 Via del Ariento 2
83% 1672
43.7763618 11.2527787
Emerald Palace
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Filipíny, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 led 2017
8.9

Great location and great amenities

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 led 2017
8.9

I just didn't like that they didn't have a place to hang the shower and the window was broken. Everything was quite allright :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
1 led 2017
8.6

위치 좋음. 조용조용함. 주인할머니 겁나 친절함. 시설 전반적으로 괜찮았음. 엘베없음 오직 계단으로 올라가야함. 하루 혼자썼음.개이득 단점. 정문 잘 안열려서 밤늦게 못들어갈뻔함.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 pro 2016
5.1

dure 25 días viajando por Europa y fue el hostal mas incomodo en el que me sentí, no me gusto porque no me brinda una buena atención, se presentaron inconvenientes con la reserva, no habia un area social - no se preocuparon por realizar integracion de huespedes no tenia bar el wifi en las habitaciones super deficiente poca atencion en la recepcion, poco recomendable la verdad comparado con otros hostales muy deficiente

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 pro 2016
8.6

The way to the hostel can be bit creepy, but once you enter it is a good place with conftable beds and good rooms. It is good :) The staff is also nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
10.0

Clean, beautiful rooms, comfortable, nice location, friendly and caring staff. Perfect for everyone including couples 😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • yujin9519
  • Jižní Korea, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 pro 2016
8.9

우선 위치가 최고!!!! 입니다 매일매일 피렌체의 중심 두오모성당을 볼 수 있어요 유럽도시가 그렇듯 피렌체도 조그만 도시입니다! 도보로 이동할 수 있는데 정말 편합니다 리뷰에서 본대로 호스텔사모님이 정말정말 친절하십니다 ㅋㅋㅋㅋㅋ엄청 유쾌하심! 4인 침대에 3인실 묵었는데 하루는 사람이 없어서 2인실이 되었었네요 한국인끼리 같은 방 쓰도록 엮어주는 것 같았습니다! 조식은 이용하지않았었지만..암튼 만족합니다!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 pro 2016
8.6

La struttura è in una posizione centralissima, il personale gentile, il palazzo è storico, privo di ascensore e l'unico problema sono le diverse rampe di scale per raggiungere l'alloggio soprattutto con i bagagli

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 pro 2016
5.1

We attempted to stay here and had arranged to arrive at 6:00pm when we arrived no one was there to open the door to let us in. We had had a really rough couple of days and this was the cherry on top. We rang the doorbell tons of times, knocked, called the number on the door and all the numbers on their website. No one picked up and some numbers just didn't work. We ended up waiting for about an hour trying to contact them without any success before we decided we had to book another place.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 pro 2016
9.1

It was a wonderful stay! Everybody was extremly friendly und the beds where very comfortable. It was clean and the location was great! Thank you for this wonderful time in firenze.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.