Hostelworld.com

Emerald Palace

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 1680 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 1680 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • felixturpin13
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 úno 2017
9.4

Great staff there! The guy from the desk showed me everything and where to go in the city. The location is perfect, and the breakfast is served by an adorable Italian mama! It's great

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 úno 2017
9.4

貴重品ロッカーがないので少し不安。ただし立地はとてつもなく良い。フィレンツェSMN駅から近く、サン・ロレンツォ聖堂の目の前で、中央市場も徒歩数秒。毎朝、おばあさんがパンを焼いてくれ、受付の方も良い方でした。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 úno 2017
8.0

역에서 올때 돌길이 약간 있었다. 10분정도 걸린것 같다. 친절하신 아주머니는 영어를 잘 하시지 못하셨다. 6인 혼성예약하고 갔으나 3인실로 바꿔주시는등 서비스는 좋았다. 조식도 쿠키와 빵이 맛났으며 우유도 항상 데워주셨다. 공간도 넓고 화장실도 방에 다 딸려있어 편하지만 올라갈때 있는 계단은 몹시 힘들었다. 거의3층 높이는 되는 것 같다

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • johnstonanthony
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
28 led 2017
8.0

Location is awesome. Room was super cool and spacious. Not a party hostel at all. Not cheap but location was pretty much perfect so that's OK. Upon arrival the door was locked. I rang the door bell multiple times and know one answered. I called the number that on hostel world with no answer. I was about to leave and finally the staff showed up. That pissed me off quite a bit. Didn't see any mention of their 3 hour closing time daily where the hostel shuts down from 11am to 2pm.... Wtf!?

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 led 2017
6.9

피렌체 산타 마리아 노벨라역과 비교적 가깝습니다. 피렌체 중앙시장 근처이지만 시장이 열려서 천막때문에 찾기가 힘드실 수 있습니다. 모나리자 사진 왼쪽에 위치하고 있고, 'GELATERIA' 간판 근처에 위치하고 있습니다. 숙소가 3층인데 엘레베이터가 없어서 짐을 들고 올라가려면 많이 힘듭니다. 3인실을 사용했고, 객실내에 화장실은 청결했습니다. 숙소 내 와이파이는 있지만 거의 안된다고 보시면 됩니다. 밤 11~12시 사이에 외부 소음이 너무 크게 들려서 잠을 자기가 쉽지 않습니다. 조식은 간단하게 제공됩니다. 빨래는 10유로에 이용할 수 있습니다. 허나 숙소비 결제를 하고 난 후, 체크인 전날 낮에 빨래를 요청했지만 거절당했습니다.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 led 2017
10.0

This hostel was great in many ways, the man we checked in with was super nice, friendly and easy to talk to (he spoke English and Spanish with us!) The room was incredible too cozy and super clean! the hostel its self overall is adorable and calm. Unfortunately we weren't able to have the breakfast because we had a train that left in early the morning but the lady was nice as well. There isn't an elevator but I like stairs so it was cool with me and its worth the workout for such a lovely place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 led 2017
8.9

Great location and great amenities

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 led 2017
8.9

I just didn't like that they didn't have a place to hang the shower and the window was broken. Everything was quite allright :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
1 led 2017
8.6

위치 좋음. 조용조용함. 주인할머니 겁나 친절함. 시설 전반적으로 괜찮았음. 엘베없음 오직 계단으로 올라가야함. 하루 혼자썼음.개이득 단점. 정문 잘 안열려서 밤늦게 못들어갈뻔함.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 pro 2016
5.1

dure 25 días viajando por Europa y fue el hostal mas incomodo en el que me sentí, no me gusto porque no me brinda una buena atención, se presentaron inconvenientes con la reserva, no habia un area social - no se preocuparon por realizar integracion de huespedes no tenia bar el wifi en las habitaciones super deficiente poca atencion en la recepcion, poco recomendable la verdad comparado con otros hostales muy deficiente

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.