Hostelworld.com

Embassie Liverpool Backpackers

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 656 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 656 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.5
Embassie Liverpool Backpackers Located at 1 Falkner Square, Toxteth, Liverpool.
Embassie Liverpool Backpackers
England
Liverpool Merseyside L8 7nu 1 Falkner Square, Toxteth
82% 656
53.3986711 -2.9637122
Embassie Liverpool Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 dub 2016
9.1

Welcoming place. Pleasant stay. Nice area. Lovely people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2016
8.3

Die erste Nacht verbrachte ich im Everton Hostel. Wegen Überbuchung ging ich dann ins Embassie. Die Mitarbeiter interessierten sich sehr für Ihre Gäste und informierten schon vor der Ankunft über alle Angelegenheiten. Der Empfang war sehr freundlich und das Einchecken lief sehr familiär ab. Die Zimmer sind ordentlich und frisch bezogen. Die Betten ein wenig unstabil, aber habe gut schlafen können. Alles in einem war es ein super Hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 dub 2016
6.9

El lugar es muy bonito y acogedor, el staff muy amable siempre disponibles para ayudar en lo que sea. La ubicación está muy bien, a solo 15 minutos caminando al centro. La cama nada cómoda con un resorte en la espalda. La limpieza me pareció adecuada, solo mejoraría la limpieza de los pisos. El desayuno deja mucho que desear ya que dependiendo de los huéspedes está muy bueno y sino solo pan y café. Lo bueno es que puedes tomar té o café y pan en cualquier momento del día.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 dub 2016
9.7

I had a very nice stay at the Embassy. The staff was really friendly, helpful and welcoming, I was impressed. Clean and well located hostel, just 20 minutes walking from the city center. Highly reccomended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 bře 2016
7.7

The staff truly makes this place, everyone is so nice and helpful. The location is ok as Liverpool is a relatively small city so virtually anything is within a 20 min walk or less. The place itself is nothing special but it was clean.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 bře 2016
8.6

Very cool atmosphere, all the owners are extremely helpful. Very relaxed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 bře 2016
8.3

really nice hostel and the staff were great and knew a lot about Liverpool and the Beatles! The beds were super comfortable (more comfy than my bed back in my dorm). The biggest issue I had with the hostel is that on the second night, two more beds were added to the 12 people room. It made it a bit cramped and it was a bit annoying considering we paid for a 12-bed room.As well, it is a bit far from main attractions but easily walked. Other than that, it was a great hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2016
10.0

Had a lovely stay will be back again a friendly atmosphere and great staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 úno 2016
10.0

VERY FRIENDLY PERSONS ¡¡¡¡

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2016
9.7

Thoroughly enjoyed my brief stay at the Embassie, had a family, community feel to it, great welcome to the city. I went on the Beatles tour which was fun and free!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.