Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Elton Bank Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 396 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 396 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 7.5
Elton Bank Hotel Located at 62 Platt Lane, Rusholme, Manchester.
Elton Bank Hotel
England
Manchester M14 5NE 62 Platt Lane, Rusholme
84% 396
53.4506844 -2.2250491
Elton Bank Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 lis 2016
8.3

Very calm place with excellent transportation to Manchester city centre

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 lis 2016
7.1

Nice hotel. small and cosy but also a little shabby. but still clean and okay...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 říj 2016
7.1

The hostel is nice, although a little bit old fashioned, but I slept very good. Too far from the city centre to go by foot but the public transport is just around the corner and a few companies are cheap, just ask the host. Good choice of booking!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 říj 2016
9.1

For the price very good, clean and pleasant staff, single room for the price of sharing with loads in a dormitory closer to the centre.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 říj 2016
8.9

friendly staff, good location with off road parking.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 zář 2016
10.0

I stayed at the Elton Bank Hotel last week and I cannot say a single bad word about it. The staff are very friendly and maintain a high standard of cleanliness. Inexpensive and located nearby the city center, the Hotel is therefore a good value for money and it's definitely worth recommending!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 zář 2016
8.3

Good clean place, not the best location but good value for money

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 zář 2016
10.0

I was very happy with my stay here. The place is clean, room is comfy, common facilities are well mantained, staff is superfriendly. Recommended!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 srp 2016
7.7

Good hostel, The place is 15 minutes from the center by bus, good staff

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 srp 2016
9.4

Really nice little hotel with a lovely couple as staff. Convenient, clean, calm, in front of a beautiful park. Nice view from the window of our room. My gf and I definitely spent a great time here. Thank you ! Rebecca and Angelo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.