Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 139 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 139 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 8.5
Ella Hostel Barcelona Located at Calle Girona 39, , Barcelona.
Ella Hostel Barcelona
Spain
Barcelona 08010 Calle Girona 39
93% 139
41.3927791 2.1738123
Ella Hostel Barcelona
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2016
10.0
Přeloženo: Google

10 bodů.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2015
10.0

Great location, unique space, and very helpful staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 říj 2015
9.4

We had a late check in so the stuff was still waiting for us an we get an really warm welcome. The stuff was always helpful and friendly. Our 3 bedroom was comfortable and clean, our favorite was the Spanish sealing, windows and the awesome rooftop. Finally when we visit Barcelona again we stay at Ella !!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 říj 2015
8.6

Café da Manhã bem simples[

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 zář 2015
8.9

Vielen Dank für den herzlichen Aufenthalt. Immer wieder gerne. Alle sehr aufmerksam und hilfsbereit. Man hat sich dort sehr wohlgefühlt. Alles topp.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2015
10.0

Loved it. Everyone was so very nice - sweet and kind. It was my very first night in Barcelona and I was a bit disoriented with 2 suitcases (it's a long story) and they helped with that - holding them all day when i traveled the next day. lovely outdoors space, room with a balcony over a quiet street just a bit of a walk from the city centre. Fantastic.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 čvc 2015
9.7

Reservamos el dormitorio privado. La ubicación está genial. Se puede aparcar en la calle, es una zona tranquila, la habitación es excepcional, muy bonita y muy bien decorada, con una terracita para desayunar genial. El trato fue correcto y amable. 100% Recomendable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čvc 2015
8.3
Přeloženo: Google

Personál byl velmi příjemný. Užili jsme si náš pokoj byl skvělý a ona chápe dřez prostor. Líbilo se nám alespoň postele a matrace tvrdé jako skála. Hostel je velmi dobře umístěn.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.