Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 2799 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 2799 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 čer 2017
8.3

Lovely little hostel with a very cosy, social vibe. Great location for port/bus and historic area, as well as supermarkets and lavaderos. The BBQ was fantastic!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
11 čer 2017
8.6

Fuimos en invierno. Camas cómodas y abrigadas, la habitación es cálida y tiene para prender el aire (en frío o calor). Muy buen desayuno. Cocina chiquita y equipada con lo básico, si hay muchas personas para cocinar se complica. El living hermoso con la chimenea prendida todo el día. Staff muy buena onda. Deberian arreglar las puertas de los cuartos y baños que hacen mucho ruido y molestan mientras uno duerme. Recomendable!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 čer 2017
9.1

El mejor hostel de colonia. Todo perfecto, bien ubicado, gente amable, buen desayuno, la verdad voy a volver sin dudas!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 čer 2017
7.7

Muy buen staff, buena ubicación, la habitación muy incómoda.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
3 čer 2017
9.4

it's a really cool place ti stay in Colonia, a nice living with a fire place and good ambience, the staff is helpful and the location is great

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 kvě 2017
10.0

Brilliant spot

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • davilson943
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 kvě 2017
5.4

O hostel está muito bem localizado. Os funcionários são atenciosos, mas eu não recomendaria este hostel. As camas são velhas, colchões idem, cobertores muiiiito fedidos. E o pior de tudo, tem piolhos nas camas. Passei a noite toda me coçando na cama sem conseguir dormir. Baratas no banheiro.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 kvě 2017
9.1

Enjoyed my 1-night stay, 1st time in a 6+ person mixed dorm in a hostel. Staff were kind and welcoming. Lockers under the bed were big enough to fit our backpacks. Small locks were provided, but I brought a MasterLock. Several rooms had bathrooms attached, which was convenient. Unfortunately it did mean the pipes could be somewhat loud during the night. Breakfast was quite nice (fresh bread + toaster, dulce de leche, marmalade, yogurt, cereal, tea and coffee). Nice vibes and good location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 kvě 2017
7.1

Ubicación y servicios ideales. El personal poco educado. El resto OK.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 kvě 2017
8.6

I had a great stay! Only there for a night, but the staff were very nice, the facilities were good, location is very short walk to historic district. Best of all the security lockers are much bigger than most hostels, I was able to fit my full duffel bag (admittedly I traveled light).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.