Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 2686 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 2686 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 úno 2017
8.9

La ubicacion fue perfecta, muy cerca de todo. La gente del hostel es muy cordial y atenta. Nos permitieron usar las instalaciones aun habiendo hecho el check out y todo el tiempo fueron muy atentos con nosotros. Relacion precio calidad, excelente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 úno 2017
8.6

Tratando de ser lo mas objetiva posible: -la gente del hostel es espectacular -ofrecen una comida a la noche por un precio bueno (la vez que yo estuve fue asado), que esta buenisima -tiene aire acondicionado, colchon comodo. mi habitacion tenia un comodo baño en suite. -lo unico que mejoraria es arreglar la decoracion de las habitaciones

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 úno 2017
9.7

O hostel é super bem localizado e limpinho! Vale a pena :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 úno 2017
9.1

Loved this hostel. While expensive, not much more than other places in the area. Staff was very nice and helpful and knew the area well. For the price the location was good. AC in the rooms was a life saver!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
20 úno 2017
9.4

A great place to stay while in Colonia, the location is good and the staff is very helpful. They organized a bbq while I was there, which was a great way to meet people. (perhaps every night?) Only stayed 1 night due to the size of Colonia, but I really enjoyed it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 39 Recenze
15 úno 2017
10.0

Close to bus and ferry and historic centre, breakfast included and nice. Air con works, best internet I have had in the whole continent ( kid you not, been a struggle to upload photos on google drive but here was super fast). Staff is good, cheap delicious restaurants nearby, also supermarket nearby. Everything you could ask for really!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
14 úno 2017
8.9

Bonito y cómodo hostel! Lo recomiendo El desayuno era lo mínimo. Podría mejorar!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • ThomasMaas89
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
13 úno 2017
7.4

Nothing special and nothing too bad. Had a cold shower and the toilet wasn't working when I arrived (but got fixed). Luggage room wasn't safe as it was a garage where even the outside wasn't locked.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • stefzed2160
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 49 Recenze
11 úno 2017
7.7

Hostel is fine for a couple of days. A bit expensive compared to similar ones in the area. The rooms are cool, and all the facilities are fine.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
9 úno 2017
8.6

I just stayed for one night but i liked it. There is everything you need including a kitchen and its centrally located. Breakfast was a buffet and decent.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.