Hostelworld.com

El Viajero Cartagena Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 4,265 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 4,265 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.5
El Viajero Cartagena Hostel Located at Calle 7 Infantes, , Cartagena.
El Viajero Cartagena Hostel
Colombia
Cartagena Cartagena de Indias 2044 Calle 7 Infantes
87% 4265
10.4269769 -75.5467343
El Viajero Cartagena Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2016
10.0

A 10 out of 10, astounding hostel with an awesome cool staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2016
10.0

Simply one of the best hostel I have stayed in in my trip through SA, awesome location, decent breakfast, the housekeepers do an excellent job keeping the hostel clean and the receptionists are very attentive

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2016
10.0

This was my first time at a hostel and I loved it, very nice easy going vibe, the bar is absolutely amazing and the staff is remarkable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čer 2016
10.0

Awesome hostel! I stayed there with some of my girlfriends, and we had the time of our lives! I wanna thank the staff for everything, specially the tall guy in the reception, Alberto I think, u rock!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čer 2016
10.0

LOVED IT! I had the most amazimg time there, thank U Alvin

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čer 2016
10.0

Great hostel with an amazingly kind staff, everyone of them made my staying so much better. Tha hostel is lcoated at a prime spot in the city and the bar is really cool

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2016
10.0

I stayed there with a couple of friends and we all had an amazing time, the staff is really nice, they have a cinema room with Netflix and DirectTV, which is pretty cool, the AC is the rooms is soooo needed, and the bar is great

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for taking your time to gives us this review, we are very glad you had a great time at the hostel

  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2016
10.0

Everything about this hostel is great, seriously one of the best I have stayed in. Thanks to the guy in charge of the reception who helped our friends and I to stay in the same room

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for taking your time to gives us this review, we are very glad you had a great time at the hostel

  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2016
10.0

I had a great time in Cartagena thanks to the guys at the front desk, they help you with everything you need, anything from tours, to recommendations for restaurants and activities in the city. The bar is great and the dancing lessons are awesome

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for taking your time to gives us this review, we are very glad you had a great time at the hostel

  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2016
10.0

Simply the best hostel in town! They have AC in the rooms, breakfast included, the staff is AWESOME, the only thing I see to improve would be a pool

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for taking your time to gives us this review, we are very glad you had a great time at the hostel

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.