Hostelworld.com

El Nómada Hostel Asunción

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 229 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 229 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.1
El Nómada Hostel Asunción Located at Calle Iturbe 1156-1158, , Asuncion.
El Nómada Hostel Asunción
Paraguay
Asuncion Calle Iturbe 1156-1158
92% 229
-25.2912088 -57.6374745
El Nómada Hostel Asunción
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
26 dub 2016
10.0

Lovely staff, breakfast was amazing and there was a high standard of cleanliness in the rooms, kitchen and bathroom. Highly recommend this cute place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 27 Recenze
29 bře 2016
10.0

Excellent hostel. Great staff and rooms with AC. Only minor complaint is that the music in the common area is turned on very loud during the day. Bring mosquito repellent because they are everywhere!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
26 bře 2016
6.6

Amazing breakfast, fantastic wifi and staff are lovely, no big lockers for bags but I never felt like any of my stuff was at risk, but it's very small and the atmosphere just felt a bit dead whilst I was there.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 bře 2016
9.7

Wow. Grandios! Groß, sauber, tolles Personal, toller Garten, billige und gute Cocktails (nehmt den Caipirinha). Einfach top!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
12 bře 2016
10.0

Amazing value for money. Hosts incredibly helpful and a fountain of local knowledge. Lots of areas to sit and relax - pool, bar, tv/film room, garden. Rooms spacious and a nice change to have single beds in the form instead of bunk beds. Fantastic breakfast including homemade cakes and pancakes. It really was a pleasure to stay here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • santigon861082
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
28 úno 2016
9.4

Muy buen hostel. Estuvimos unos dias y todo genial. El staff muy atento, lindos lugares para estar y muy buena la ubicacion.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
27 úno 2016
9.7

Helpful, friendly staff. Great desayuno.good location. Good value

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
25 úno 2016
10.0

We LOVED this hostel! Shout to Patty and Guillame (spelling questionable?!) we loved the decoration, it was very clean and great music! It was very sociable, close to the markets and main super market! If you fancy a chilled few days this is the place to do it! Pool is great, drinks are reasonably priced and the cats are cute! Oh - and smiley faces pancakes for breakfast!! Definitely recommend! Only ever negative point - wear lots of mosquito repellent!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
22 úno 2016
9.7

This was an amazing hostel. The owners are also the main employees, so you get the very best treatment and expertise. I stayed in a single en suite. The shower was good, with hot water. Aircon as well, and towels provided. I gave 4/5 for location as it was 11 or so blocks from the main drag where I wanted to go, but this isn't completely fair as this meant it was quiet and there were still useful places nearby. One of the best hostels I've been to. I would absolutely stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • denizmanzara4275
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 úno 2016
10.0

Fantastic place to stay! If you are going to Asunción definitely stay here!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.