Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Nómada Hostel Asunción

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 317 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 317 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 dub 2017
10.0

Felt like home!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
26 dub 2017
8.6

Lovely hostel full of interesting people. People working there didn't give it a great vibe though. But would recommend for a stay in Paraguay. Beautiful garden and eating area. Breakfast was great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 dub 2017
9.4

Didn't enjoy it much, only stayed one night and left early but it was worth it.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
9.7

It was a calm stay. The staff were very polite and concern about our well. I recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 dub 2017
9.7

Great safe place to stay. Owners are friendly and helpful. Laundry service is cheap and good. Common area atmosphere was good and easy to meet people. Would definitely stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
13 dub 2017
9.4

Good location - a fair bit from the bus station bus easy enough to get a local bus. Excellent breakfast, plentiful and varied. Decent kitchen. Big rooms with lockers, some dorms have single beds which were great. Good shower. Enjoyed my stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 dub 2017
10.0

Great hostel with a nice staff, available. Thank you Paul for made us laugh. The environment is cool, with a beautiful garden, a bar (with a good wine), games... The breakfast is amazing. The bedroom is quiet, clean and with air conditionning, very gold to sleep. We really enjoyed our week end hère, I advice !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 dub 2017
10.0

Auberge fantastique! Personnel accueillant et sympatique! Petits déjeuners délicieux!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
30 bře 2017
9.7

A fantastic place! Not much to do in Asunción (or Paraguay if I understand correctly) but this hostel was great! Great outdoor area with pool, great place to sit around and chat to fellow guests and staff, great breakfast, all good really!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
24 bře 2017
8.6

Me quede una noche en cuarto privado y todo muy limpio, el baño impecable. El hostel es bueno solo recomendaría que tuvieran algún mapa de la ciudad con lugares que visitar. El chico de la recepción era nuevo y no se ubicaba mucho...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.