Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Nómada Hostel Asunción

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 336 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 336 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čvc 2017
7.4

Buen hostel, tranquilo, precio calidad muy bueno. La única complicación se encuentra con el personal del hostel, el cual siempre dificultó todos los pedidos y permisos para realizar actividades, por ej el uso de la parrilla. El mal trato con el huésped resulta moneda corriente. No te permiten ingresar bebidas alcohólicas debido a que tienen un bar integrado propio, el cual cobra al doble del precio real todas las bebidas!! Un verdadero abuso. Mas allá de esto, el balance es bueno.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 čvc 2017
10.0

Muy bonitas todas las instalaciones, el personal muy amable y siempre dispuesto a ayudar. Recomendado

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
25 čvc 2017
10.0

Séjour super!!! Rien que le petit dej vaut le détour!!! Il y a tout ce qu'il faut et c'est bien propre. Je recommande sans hésitation.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čvc 2017
10.0

Muy buena ubicación, buena atención del personal y de sus dueños. La relación precio y servicios es muy buena, cómodas camas y buena ducha. Lindo lugar con patio comodo, tranquilo y un míni bar para quedarte a charlar con nuevos amigos.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Paraguay, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 čvc 2017
9.7

Reserve para dos dias en el Hostel porque iba a realizar una visita breve a Paraguay y necesitaba un lugar donde descansar despues de aprovechar el dia. En el hsotel encontre un ambiente ameno para tal proposito. El personal muy amable: el encargado de la noche, Miguel, realmente muy simpatico y agradable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2017
9.7

MUY LINDO PARA CONOCER. SALUDOS.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
12 čvc 2017
10.0

Stayed three nights in the 6 share dorm. Really cool common area with TV, movies, books, games. Owners are so friendly and so helpful. Good kitchen and good wifi. Not a party hostel, but easy to meet people over a beer or two! Would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 čvc 2017
10.0

Best Hostel I ever stayed in.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2017
10.0

Beautiful hostel, relaxed atmosphere and very friendly and helpful staff! Thank you for a great week!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
29 kvě 2017
7.1

My bed was comfy and the hostel was okay. The kitchen is small and there aren't many bathrooms. The staff was the worst part. If I asked a question, they either didn't know or gave me info that turned out to be wrong. Every time. The only recommendation they gave me was for an overpriced international restaurant. And they put a 10 year old kid in my dorm. When I complained, they told me that's normal and sometimes 4 y/o's stay in the dorms. That's not cool with me.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.