Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

El Misti House

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 822 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 822 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.8
El Misti House Located at Rua Silva Castro 49, Copacabana, Rio de Janeiro.
El Misti House
Brazil
Rio de Janeiro 22031-030 Rua Silva Castro 49, Copacabana
85% 822
-22.9684102 -43.1869983
El Misti House
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • geisa
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2016
9.1

A energia do ambiente é ótima, com boa música e pessoas simpáticas. Os recepcionistas são prestativos, e atenciosos. Não houveram problemas durante a estadia, com certeza voltaria!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2016
7.1

Meu loker estava quebrado a parte interna. O fucinário "consertou" mas era facilmente aberto por quem quisesse. Tirando isso nada a reclamar!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 čvc 2016
10.0

Nada de que quejarse. El personal excelente, buena onda, personal de limpieza siempre pendiente del mantenimiento. Yobes la tercera vez que voy a un hostel de la cadena y siempre un servicio excelente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 čvc 2016
8.0

Very small bathrooms and shower rooms for such a busy hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 čvc 2016
9.4

Buenísima ubicación, buen desayuno

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2016
10.0

Una de las mejores experiencias que tuve en Brasil. Los recepcionistas son todos muy buena onda, siempre informandome sobre las cosas que hay para hacer en la ciudad, cosas tipicas para comer, tomar, donde ir a bailar, que playas recorrer, etc! Hay un mini barcito al lado de la recepción donde la gente se junta y toma, algunos tocan la guitarra, mejor onda imposible. La ubicacion es perfecta, caminando llegas a todos lados si queres desde el hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čer 2016
10.0

Great location, well equipped kitchen and there's also great dinners options! Tidy and clean hostel, great common area to get to know travellers. I'll be back one day

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear guest, Thanks for your comments and compliments. We keep on working in order to improve our services. Hope to see you soon! Staff El Misti

  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 čer 2016
6.0

Location was excellent, some staff weren't very friendly, was quite cramped and very noisy. Showers were hit and miss.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear guest, Thanks for your comments. We're sorry for the inconviniences, we keep on working in order to improve our services. Hope to see you soon! Staff El Misti

  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
27 čer 2016
9.4

Great location, just 5 mins walk from the beach. The staff are very helpful and knowledgeable which was very useful. Only stayed one night but would have liked to stay longer!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear guest, Thanks for your comments and compliments. We keep on working in order to improve our services. Hope to see you soon! Regards, Staff El Misti

  • riosvalentina7622
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
25 čer 2016
9.4

This is one of the best places I've ever stayed! The staff was amazing, my special greetings to Luciana! She was super kind and very helpful. And the caipirinas of Estelita were the best of Rio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear guest, Thanks for your comments and compliments. We're glad you've spent a great time in our hostel! Hope to see you soon! Staff El Misti

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.