Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Misti House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 955 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 955 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • itzstjohn
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 úno 2017
9.7

Staff was amazing, atmosphere was great, location was awesome just a few blocks from copacabana beach. Booked 1 night and stayed 6. Thanks guys!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
10.0

Had the best time ever. Very very friendly staff who love to party and have a laugh. Really relaxed atmosphere and nice sized rooms. The most social hostel I have ever stayed in, I would 100% return. Brilliant

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 úno 2017
10.0

A Great and friendly Hostel with a great location and great staff. Deffo the go to if you are staying in Rio again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
8.3

אחלה והכל אבל אי אפשר לעשן ירוק אין מקום שאפשר לשבת אחרי 22:00 אם יושבים אחרי מגרשים לרחוב

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 úno 2017
10.0

It's an amazing place. The best location. Close to everything, and near two metro stations. The staff is always there for anything you need. Thank you

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 led 2017
10.0

The staff here are SO nice! We dropped our bags off early and went out for the day, and when we came back the wonderful receptionist had brought our very heavy suitcases up the stairs to the room for us. We felt very safe, as the front door is locked at all times. The breakfast was lovely, and we got it even though we were late.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anguilla, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 led 2017
10.0

Muy buena estadia! Los recepcionistas Noelia y Matias nos trataron de maravilla y nos ayudaron a conocer gran parte de Rio, uno genios! Saludos

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 led 2017
10.0

Very clean. Always have a cleaning lady working throughout the day and parts of the night. Staff are all chill and they'll help you find wherever you want to go, and they'll gladly Google map stuff for you. Atmosphere was chill.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 led 2017
10.0

Cuando decidí que Río de Janeiro sería mi destino para vacaciones, tuve duda frente a alojarme en un hostal porque buscaba tranquilidad. Con todo y la duda, me alojé en El Misti House y fue una experiencia que superó mis expectativas. Encontrar una excelente y segura ubicación, un staff amable y colaborador, un desayuno bastante variado, habitaciones limpias y los baños adecuadamente higienizados. No dudaré en volver al Misti House cada vez que visite Rio de Janeiro. Recomendado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 led 2017
10.0

La pase increíble en el hostel y esta muy bien ubicado !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.