Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Misti Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 349 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 349 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.3
El Misti Hostel Copacabana Located at Travessa Frederico Pamplona n# 20, , Rio de Janeiro.
El Misti Hostel Copacabana
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22061-080 Travessa Frederico Pamplona n# 20
89% 349
-22.9723812 -43.1923198
El Misti Hostel Copacabana
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 zář 2016
9.1

Really cool Hostel in Copacabana. Only a few minutes to the beach, but a very quiet surrounding. Great place to meet people from all over the world. The staff is just amazing. Friendly, helpful and funny. Love to stay in this hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
13 zář 2016
7.1

Very nice breakfast! Staff is pretty great. Glayton helped me set up a SIM card and they gave me free caipirinha's (dangerous lol).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
10.0

Thumbs up! No complaints!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 zář 2016
8.0

Wonderful staff! Really nice hotel in a good location with nice vibes. Could do with more bathrooms though - they're a bit wet as well. Minor thing though, would absolutely recommend staying here!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • biny
  • Čína, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
6 zář 2016
7.7

还算不错

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 zář 2016
10.0

Thanks to all the staff for making my trip unforgettable and the cleaning ladies for their smiles! Everything worked out perfectly. They picked me up in the airport and then they help me out booking my transfer out. Rooms are nice and the hostel is pretty clean the whole time. I'd come back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 zář 2016
9.1

I recommend!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 srp 2016
8.9

The location is great! Staff is super nice!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2016
10.0

The tips that the receptionist gave me when I arrived made my trip in Rio. I watched the best sunsets, I hiked the most beautiful hill and amazing views, went to Lapa and Pedra do Sal, things that I had not planned and that were a MUST.. Location is really good. Lovely experience here

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 srp 2016
4.3

Poucos banheiros para a quantidade de quartos, banheiro minúsculo que só cabe uma pessoa por vez. Pegamos um quarto privativo de casal, achei o valor muito alto pela estrutura que oferecem. Estrutura bem danificada já e com pouca manutenção. Funcionária do café da manhã bem mal educada com o pessoal de fora. Me destratou e quando viu que eu era brasileira e falava e entendia o português ficou sem graça... Não voltaria.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.