Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Misti Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 421 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 421 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
10.0

Great location, fantastic atmosphere, really lovely and helpful staff. Highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 úno 2017
10.0

This hostel made my stay in Rio! The staff is absolutely incredible and the hostel has a really fun energy!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 úno 2017
6.0

This would be an excellent hostel if you don't like to sleep. There are signs everywhere saying you have to be quiet at 10 and can't smoke but not to worry these rules aren't just ignored but actively encouraged by the hostel staff. Bathrooms aren't ever that clean, but I wouldn't worry about that either as they're always occupied. Staff were generally unhelpful and organisation was diabolical with our beds being stripped and reallocated. But if none of that bothers you, enjoy.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 úno 2017
8.3

Bit loud if you're after a good night sleep. But really nice place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 úno 2017
10.0

Fue la segunda vez que me hospedo en uno de los mistis y la verdad que lo super disfrute. La ubicacion es perfecta Cerca de la playa y el metro que te conecta con toda la ciudad, repleto de bares y restaurantes alrededor.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 led 2017
10.0

Lovely place to stay in a very central location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 led 2017
10.0

Good hostel & excellent location in Palermo - easy to get around the city. The bathrooms were clean as were the dorms. The dorms were spacious and had lockers big enough for your backpack. Breakfast was good, only downside was the kitchen not enough pots/pans. Staff were very helpful, they spoke English...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 led 2017
4.6

Malo. Nada nos dijeron ni explicaron . Todo había q adivinar. El cuarto q nos tocó estaba al lado de donde los aires acondicionados tienen el motor. Imposible dormir por el ruido. No nos cambiaron de cuarto. El desayuno malo. Realmente deja mucho que desear por ese precio, que no es para nada económico.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 led 2017
4.6

Sinceramente no me senti comodo, la gente del hostel bastante mala onda, las habitaciones no contaba con aire acondicionado, No lo recomiendo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2017
10.0

I loved my stayed at this hostel. Located just minutes away from the beach. Amazing, friendly staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.