Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Hostal de Jackie

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 191 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 191 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 bře 2017
4.9

Dreckiges Bad, Bettwanzen (!), extrem unbequeme Betten und abends zu laut

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 bře 2017
6.0

Villeicht bin ich ein wenig verwöhnt von den anderen Hostels aber es gab keine Schlösser und ca 5 Uhr Morgens kräht der Hahn bis ca 10 Uhr..

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
5 bře 2017
8.6

Buen hostel. Buena ubicación. Sólo que ena habitación 302 cuando hay mucho viento es imposible dormir, porque da todo el viento allí. Y no hay aire acondicionado.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 bře 2017
9.7

This hostel was awesome ! We loved the atmosphere, the terrace was beautiful and a great spot to hang out ! The bilingual staff was a great help and knew a lot about the city. Our room was very comfortable, however for the first few days of our stay it smelled like a digestive system. It smelled like a sewer. Like a botched enema, a large intestine, a rectum, the worst bowel movement. Jackie stank! But then they fixed the ventilation and everything was great ! I highly recommend this hostel !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 úno 2017
10.0

Exelente!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • djjsimpson8981
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 26 Recenze
19 úno 2017
8.0

Good hostel, great location to town

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 úno 2017
10.0

10/10 go for it !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
1 úno 2017
8.6

Wasn't in love with this hostel but it didn't do anything particularly wrong.... just didn't go the extra mile anywhere. A practical place to stay before cuidad Perdida.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • aniekk6651
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
22 led 2017
7.7

1 nacht gebleven en besloten niet langer te blijven. De reden hiervoor is dat ik het personeel bij de balie niet erg aardig vond. Waren veel dingen tegelijk aan het doen waardoor het inchecken half uur een duurde. Voelde niet erg verwelkomend.. dorm vond ik donker en warm.. ontbijt was wel uitstekend en dakterras was leuk.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 led 2017
8.0

My main concern with the place is that they state they have air conditioning when, at least in the dorm, they don't. I want to mention how awesome and helpful the receptionist from the night shift was, thanks for helping us with the tickets to Tayrona, for the restaurant advice and for the good vibe in general. Oh, and the breakfast WAS included for the dorm and it was very good.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.