Hostelworld.com

El Gallo con Tacos

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 148 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 148 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6
El Gallo con Tacos Located at Almirante Riveros 025, , Santiago.
El Gallo con Tacos
Chile
Santiago 7501545 Almirante Riveros 025
91% 148
-33.4489351 -70.6312966
El Gallo con Tacos
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 dub 2016
9.7

Hostel incrível, quartos impecáveis, ambiente extremamente agradável. Café da manhã com comida chilena delicioso.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • risonho0903
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2016
9.1

El Gallo con Tacos foi um hostel muito bacana de ter ficado hospedado! O staff é muito amigável e sempre nos deu apoio quando precisamos. O café da manhã é muito gostoso, vale a pena consumir por lá. Tivemos apenas um problema quando choveu, porém foi uma chuva mega forte em Santiago que até chegou a inundar a cidade, o que acontece é que no banheiro começou com umas goteiras muito chatas, que incomodavam enquanto utilizávamos o banheiro. Mas isso não abalou em nada! Recomendo muito!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • em_mandalaki3741
  • Řecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 dub 2016
10.0

Perfect stay and lovely people. Strongly recommended for a home feeling vacation in Santiago:-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
25 bře 2016
9.7

das el gallo con tacos wird von andre mit sehr viel liebe geführt. er gibt sich grösste mühe seinen gästen eine angenehme und entspannte atmosphäre zu bieten und das gelingt ihm bestens. sinnbildlich dafür ist das täglich wechselnde, frisch zubereitete und super leckere frühstück. unser doppelzimmer mit bad, ist klein (nicht zu klein) und sehr fein. im idyllisch eingerichteten innenhof direkt vor unserer tür plätschert ein brunnen – entspannung pur! :) wir kommen sehr gerne wieder!! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • hayleycresp
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 bře 2016
4.3

This place is not a backpacker hostel, the whole time we were there we felt like we were intruding on someone's house. There isn't a single sign outside and it's in a residential area (the red light district!) so the airport shuttle dropped us in the wrong street as Google Maps has the wrong location also. We ended our stay early when the owners of the hostel had a party for locals which ended up in drunk people trying to enter our room in the middle of the night. My tip - stay somewhere else!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 bře 2016
9.7

Los desayunos inceribles. El lugar y el personal son grandiosos!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2016
7.1

Leider wurde das Gemeinschaftbadezimmer während unseren 4 Tagen Aufenthalt nur 1x geputzt. Dementsprechend war dies schmutzig, da die Unterkunft ausgebucht war. Sonst sehr guter Standort.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
4 bře 2016
9.7

We had a great stay at this amazing hostel. The place is super nice and cosy. The staff has been amazing, very warm people! Super clean and a beautifull small garden. Furthermore we had the chance to be able to take part of their monthly wine tasting with 5 course dinner prepared by the owners combining a chef and a somelier. AMAZING!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 bře 2016
8.6

Sehr angenehmes kleines Hotel in dem man sich total wohl fühlt. Besonders das Frühstück war echt super. Die Leute dort sind super hilfsbereit.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2016
9.4

Excelente estadía. Andrees y el staff te tratan como si fueras dede la familia. Muy limpio y un desayuno impresionante. Volvería a Santiago solo para ir ahi!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.