Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Dorado International Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 233 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 233 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 čer 2017
9.4

Great hostel with wonderful staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 čer 2017
10.0

Excelente servicio , muy bien ubicado , habitaciones cómodas y amplias.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 čer 2017
9.7

Sehr cooles u. günstiges Hostel! Mitarbeiter sind super nett, es herrscht eine schöne, herzliche Athmosphäre hier. Besonders gefallen hat uns der kleine halb überdachte Außenbereich zum chillen, essen... die Küche ist top ausgestattet, man kann wirklich sehr gut hier selbst kochen. Gratis Kaffee steht bereit. Eine Warme Dusche ist draußen, absolut gut bei dem Wetter! Zimmer einfach, ohne Fenster, aber dafür künstlerisch gestaltet. San Gil + Umgebung bietet jede Menge!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
4 čer 2017
10.0

Wir haben unsere Zeit im El Dorado Hostel sehr genossen und gleich noch 2 weitere Nächte hinzu gebucht. Das Personal ist sehr freundlich und gibt gerne kompetente Tipps. Die Küchenausstattung ist sehr gut. Die Zimmer, Bäder sowie die Küche waren immer sauber. Die Lage ist top. Wir haben von dort aus die Wasserrafting Tour und das Paragliding gebucht. Beides hat wahnsinnig viel Spaß gemacht. Ich kann dieses Hostel also nur wärmstens empfehlen :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
27 kvě 2017
9.4

Sehr freundlich, gute Lage, sauber, kann man eigentlich nix dagegen sagen

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 kvě 2017
9.7

Nice hostel with fun quirky extras of a free local shot (you won't want two), free bananas, free bunnies to pet and a cool games room. But quiet when we were there but the staff are super friendly and helpful guiding you round the city. Only thing I wouldn't bother with the free walking tour, but boring.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 kvě 2017
10.0

Wow. Where do I even begin? El Dorado is incredible. It has such an amazing atmosphere, with so much color, good music, happy people, and positive energy. The staff are happy to help you in any way they can and do their best to make your stay as enjoyable as possible. We planned to stay here three nights and ended up staying for over a week. They will help you get set up with endless activities, & they even do amazing canyoning tours directly through the hostel. This hostel is beyond perfect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2017
10.0

Amazing hostel. Very clean and comfortable beds!! The team is full of great suggestions and offers tours and activities. I'll definitely stay here again when I return to San Gil.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2017
10.0

Great place to stay. Really nice owners and very helpful everything you need in a hostel very happy

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 dub 2017
6.9

Very close to centre of town plaza and bus stations. Room was stuffy and right beside smoke pit. Can hear everything people do in kitchen. Stay here if you don't plan on sleeping in.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.