Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Egyptian Night

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 308 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 308 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2017
10.0

Thank you for your kindness! Regards, M.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2017
10.0

Excelente mi estadia en este hotel, los chicos son muy amables. Realice con ellos una excursión a Giza, Aswan, Abu Simbel y Luxor, viajé con muy poco tiempo para organizar mi viaje pero los chicos hicieron todo por mi. Mi viaje salió perfecto, tal y como me dijeron sería. Recomiendo si tienen la posibilidad de realizar el paseo en globo en Luxor.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • impatiens
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 srp 2017
10.0

Fui super bem recebida por todos e em especial pelo Sayed, que foi fantástico.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
28 srp 2017
8.9

Aunque tuve un imprevisto con la reserva el dueño lo soluciono de inmediato y se portó increíble, súper amable y servicial, el idioma no fue un inconveniente en el Hostel tienen personal que hablan un excelente español, totalmente recomendado, volvería sin dudarlo!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • grubacjovan2132
  • Austria, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 srp 2017
10.0

Very nice place to stay and very nice service from osama. Visit!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2017
9.7

Staffs are really friendly and helpful. The location is good, right across the street from Egyptian Museum.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • k08094494649
  • Taiwan, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 srp 2017
10.0

Nice staff, funny and accommodating, say hi to Osamar for me pls ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2017
8.6

Great hostel! The staff is soo helpful from setting up tours to getting you the best deals in town. Thanks for a wonderful stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 čvc 2017
9.4

Hostel in the center of cairo, clean and nice. The best is the staff, they help you with anything you need, very kind and friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
14 čvc 2017
10.0

Great experience at Egyptian Night Hostel, Ahmed and Sayed were great hosts. Ahmed booked a ride for us from the airport to the hostel, our room was spacious, clean and comfortable, the hostel location is perfect, just in front of the Egyptian Museum; also Sayed organized our tours to the Pyramids, Memphis and Saqqara; everything was great, highly recommended!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×