Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eden House - Porto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 338 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 338 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 32 Recenze
10 úno 2017
7.4

スタッフが暗い印象がある点とシャワーとトイレの数が少ない点以外は総じて良好なホステルでした。ドミトリーのベッドは少し硬いので注意してください。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 úno 2017
4.9

squeaky mattresses. old place. too far from center. unprofessional staff. cold and hypocrite manager. plain breakfast. place to be avoided.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • karinjimenez6189
  • Chile, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
7 úno 2017
8.3

Just the mattress is really old; and at counter when we arrived , we asked for tour in Spanish and they said just English , we went there was in Spanish also , she didn't know , Breakfast just the basic .everything else is ok.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 úno 2017
9.1

I think it's very good place where young people can stay in Porto. Just one thing: after check-out you can' leave baggage in the hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 led 2017
7.4

Todo tranquilo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
10 led 2017
7.7

Los lockers son pequeños, si necesitas un taxi desp de las 00.00hs no puedes llamarlo desde ahí, pero a 100 mts pasa el bus hacia el aeropuerto.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola. Gracias por su comentario. Es posible reservar un taxi para cualquier momento y de forma gratuita en la recepción.

  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 lis 2016
9.4

Very nice place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 zář 2016
8.9

All in all it's a very good hostel. the only thing what i have to criticize, is that they have just one bathroom for women and another for men. So if there stay a lot of people, you have to wait sometimes very long. Except this it's a very good located hostel with a good breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2016
8.3

Auberge de jeunesse très sympa. Le personnel est à l'écoute et disponible. Seul petit bémol : le manque de douche, à l'étage il n'y a qu'une douche pour les femmes et une pour les hommes alors qu'il y a 3 dortoirs

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2016
8.0

Everything was oké, except the matrasses. I know it's cheap, but I use a hostel to sleep. If I can't sleep well because of the very thin mattress, it's not perfect. Everything else was there in the hostel and the city is full of positive energy, so my weekend was awesome.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.