Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eden House - Porto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 324 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 324 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.7
Eden House - Porto Located at Rua dos Bragas, n95, , Porto.
Eden House - Porto
Portugal
Porto 4050-123 Porto Rua dos Bragas, n�95
82% 324
41.1527614 -8.6147476
Eden House - Porto
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 lis 2016
9.4

Very nice place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 zář 2016
8.9

All in all it's a very good hostel. the only thing what i have to criticize, is that they have just one bathroom for women and another for men. So if there stay a lot of people, you have to wait sometimes very long. Except this it's a very good located hostel with a good breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2016
8.3

Auberge de jeunesse très sympa. Le personnel est à l'écoute et disponible. Seul petit bémol : le manque de douche, à l'étage il n'y a qu'une douche pour les femmes et une pour les hommes alors qu'il y a 3 dortoirs

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2016
8.0

Everything was oké, except the matrasses. I know it's cheap, but I use a hostel to sleep. If I can't sleep well because of the very thin mattress, it's not perfect. Everything else was there in the hostel and the city is full of positive energy, so my weekend was awesome.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2016
8.6

Good hostel, very calm, nice staff, but unfortunately no soap in the bathrooms. Breakfast could be better. Only toast and cheese and cornflakes.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 zář 2016
4.0

We had not a very pleasant stay at Eden House Hostel and changed the hostel after two nights. There was absolutely no atmosphere in the hostel, the communication with the staff was unpersonal. There is just one shower + toilet at each floor which obviously has not been cleaned during three days.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
8.3

De fácil acesso, transportes públicos à proximidade. Boa relação qualidade preço. Pequeno almoço básico. Quartos limpos. O WC das senhoras precisava de melhor manutenção (limpeza).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
10 zář 2016
5.4

Run down Mouldy shower curtain Things broken Beds uncomfortable-you could feel all of the springs

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Litva, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
7 zář 2016
10.0

Personal muy agradable.. dueña fantastica!! Me ayudo muchisimo.. lo recomiendo!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2016
8.9

J'ai passé 4 nuits à l'auberge de jeunesse, je recommande grandement Eden Hostel : des parties communes où l'on se sent bien et "chez soi", dortoirs et douches/sanitaires propres, le personnel est accueillant, donne conseils et bonnes adresses, J'ai séjourné dans la chambre de 4 réservées aux femmes, et malgré son emplacement (rdc, coté rue et proche de la cuisine commune), je n'ai jamais été dérangé par le bruit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.