Hostelworld.com

Eden House - Porto

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 252 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 252 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.5
Eden House - Porto Located at Rua dos Bragas, n95, , Porto.
Eden House - Porto
Portugal
Porto 4050-123 Porto Rua dos Bragas, n�95
88% 252
41.1527614 -8.6147476
Eden House - Porto
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2016
9.4

Un hostel muy bueno. No había ningún problema.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2016
8.3

Es un buen sitio para quedarse si estás de paso, sobre todo para viajeros solitarios. Es confortable y limpio. La única pega es el desayuno, que es un poco escaso, pero en general la relación calidad- precio es buena.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 úno 2016
8.0

...es war außer der eiseskälte im Hotelzimmer alles in ordnung!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 úno 2016
10.0

Eden House is the perfect place to stay if you want to visit Porto and find everything you need at a walking distance! The host is super friendly and made sure I was confortable. The hostel is beautiful with an original decoration, very clean and the atmosphere is awesome. In my next visit to the city, I'll make sure to stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 úno 2016
10.0

I loved my stay at Eden House! The location is great, right in the centre so it's possible to visit the city just walking around to the main attractions. The bed was confortable and the atmosphere was also very nice. Ana did everything she could to make sure my stay there was perfect, thank you so much. I totally recommed staying here if you're visiting Porto!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • okokokokok
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 úno 2016
9.7

很好。非常好!超干净,景点都能走着去,就是人少有点冷清,也许我是淡季去的缘故。厨房有锅碗瓢盆,但油和调料要自备,所以我买的都是微波炉加热的食物。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2016
10.0

I spent a very nice time at this hostel, everything was as I expected. The location is great, next to the city center and night spot. The girls that works at the hosrel are really helpful and nice! Thank you for everything! I can totally recommend this place to everyone

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2016
9.4

Os quartos nao terem chaves é um pouco inseguro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 led 2016
7.1

I literally felt like I was in the movie, Hostel. but, yea.....I think everything was not bad. Receptionist wasn't bit scary, but seemed to be kind the best she could. Price was good, and location...well....it was not bad. Let me tell you "Do not watch the "Hostel", before you get there." If you are a big fan of those kind of movie, I would like to recommend you to visit during summer.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.