Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Economy Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 323 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 323 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.9
Economy Hotel Located at 5 Klisthenous, 10552 Athens, Athens.
Economy Hotel
Greece
Athens 105 52 5 Klisthenous, 10552 Athens
91% 323
37.9815173 23.7264990
Economy Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 srp 2016
9.4

Great location and great staff, good value

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
1 srp 2016
9.7

Hotel staff are helpful and courteous. Rooms are spacious and neat. I will stay in this place again when I return to Athens.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 čvc 2016
10.0

Staff was very friendly and accommodating! Felt like family. I would totally stay at this hotel again, I was so incredibly happy we found it by chance! The location is absolutely perfect for seeing all the touristy things. Absolutely would recommend. AND A/C in the rooms!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 čvc 2016
9.1

太热心啦!出门就被热闹的集市和观光巴士站点,位置极佳!网速慢,厕所小。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
27 čvc 2016
8.6

Muy buen lugar. Tranquilo y con gente muy amable. Está cerca de todo. Muy recomendable y a buen precio.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čvc 2016
9.7

Très bien situé à Athènes, calme et propre, très bon rapport qualité prix. Les responsables sont charmants, toujours prêts à nous conseiller ou nous aider. Une bonne adresse !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čvc 2016
9.4

Tres bon accueil! Très bon conseils! Un établissement que je recommande !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čvc 2016
8.6

Pretty good location, staff were friendly and helpful, we felt it was good value for money. The TV didn't work but that's no biggie. Wifi worked quite well.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čvc 2016
9.7

Breakfast starts at 6:30, but we had an early ferry to catch. The receptionist, Aristeus, got up and prepared breakfast early just for us. Super helpful, and friendly. Rooms were clean, good airconditioner. Wholeheartedly recommend this place, and would gladly stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2016
8.3

I enjoyed my stay at the Hotel. One of those reception guy was super helpful with my flight tickets that I was made a mistake when I bought. Breakfast was Ok! Good value x money!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.