Hostelworld.com

Ecohostel Andromeda

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 878 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 878 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.9
Ecohostel Andromeda Located at Bargiekaai 35, , Gent.
Ecohostel Andromeda
Belgium
Gent Oost-vlaanderen 9000 Bargiekaai 35
91% 878
51.0603053 3.7055683
Ecohostel Andromeda
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 dub 2016
8.0

A unique setting, a canal boat moored on the water is definitely one of the more interesting and pleasant places I have stayed! It is a very quiet location, which was great for me as I needed a decent night's sleep, although others may find this peace and tranquillity more of an issue. The owner was very friendly and helpful and the facilities good, although the internet was a little flakey in the rooms and there did not appear to be any lockers, but all in all, a very relaxing stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 bře 2016
9.7

Had a good time there. The staff was very friendly and the whole hostel was very clean and comfy. It is in 10-15min walking distance to the center, or you can just take the nearby tram which brings you to the heart of Gent. Would recommend this hostel to everybody.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 bře 2016
10.0

A very nice place to stay. And it's very cool too. Sleeping on a boat in the canal. Plus the lady's really nice and the place is kept clean and tidy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 bře 2016
9.4
Přeloženo: Google

Báječné místo pro dobrou cenu! Ekologicky hostel je zdobena pěkně s vintage hračky, pestrými barvami a funky tapety. Tato lůžka jsou pohodlné a zaměstnanci pohodě a uvolněně. Jediná nevýhoda je, že chůze na toaletách v dopoledních hodinách studená, ale káva je vždy horko !! Určitě na mém seznamu míst jít znovu.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bulgaria, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
10 bře 2016
10.0

Awesome Awesome Awesome! I didn't not expect a real boat, it was really nice! I wish we were staying more than just one night! And apologies for waking you up again! :D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 bře 2016
9.4

Absolutely lovely hostel. Spotlessly clean, modern and very comfortable. Great facilities, great hot showers and comfortable communal area. Owners were accessible and really friendly. Highly recommended

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 bře 2016
9.7

It was my favorite Hostel...Best breakfast, very comfortable beds, goofy signs everywhere, and it was on a boat!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 bře 2016
7.7

Our stay in gent was lovely, we really enjoyed staying on the boat and it's very easy to get to! The boat was very clean and the showers where hot. We can't rate the atmosphere since due to the time of year we are travelling it is very quiet and whilst we shared a room with one other we did not meet. Gent is a beautiful city and this is the perfect place to stay!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 úno 2016
8.3

No esta tan lejos como parece! Buen concepto, dormir en un barco no se puede todos los dias, desayuna organico pero delicioso

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • alfonsego
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 led 2016
8.6

Really nice and quite alternative hostel. Good breakfast and really nice owners.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.