Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ecohostel Andromeda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 1044 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 1044 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 srp 2017
9.1

Muy bueno!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
16 srp 2017
8.9

Great, unique hostel. Dorms are larger than you would expect and it has all the facilities you need

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
13 srp 2017
9.1

I loved this place. It's a boat but very well designed and maintained in the inside. I met some cool people here. The staff was very good, bathrooms were always available and clean. 10 min walk to the center. I will definitely be back here next time

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 srp 2017
9.4

Very nice hostel, well-situated (15-20 minutes walk), very clean and nice. The organic breakfast was also very good. We should have stayed a little longer! It's a chance to sleep in such a beautiful boat. We strongly recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 srp 2017
10.0

Primera vez q me quedo en un Ecohostel y la verdad 10 puntos. Felicidades !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 srp 2017
9.7

Really enjoyed eating breakfast on a sunny boat terrace

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • SaPa
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 srp 2017
9.4

Lieslott und Maarten sind tolle Gastgeber. Schöne ruhige Lage etwas außerhalb der Altstadt, aber alles gut zu Fuß erreichbar. Jederzeit wieder!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 30 Recenze
4 srp 2017
8.6

I love the fact that it is a boat, it gives the whole hostel a unique vibe! Clean, spacious showers. The dorm got a little cramped with all the backpacks, but apart from that, amazing!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 srp 2017
9.1

My stay at the hostel Andromeda will for sure be a stay to remember! It is quite small, only 3 rooms with 6 beds, so the atmosphere is intimate and great cause you get the chance to meet all the people who are staying there at the same time as you, and even hang out and go out with them. The staff was excellent, very friendly and easy-going. The location is quite near to the city center, approximately 10-15 min walk. The beds are really comfortable, I slept so good! I totally recommend it!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 srp 2017
8.9

Das aussergewöhnlichste und herausragendste Hostel, in dem ich bisher untergekommen bin. Hat sich echt gelohnt!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.