Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ecohostel Andromeda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 955 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 955 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.9
Ecohostel Andromeda Located at Bargiekaai 38, , Gent.
Ecohostel Andromeda
Belgium
Gent Oost-vlaanderen 9000 Bargiekaai 38
87% 955
51.0603053 3.7055683
Ecohostel Andromeda
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 pro 2016
7.7

The hostel is on a boat not far from the old town. You cannot cook proper food as there is just a microwave in the kitchen. Recommended!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
24 lis 2016
8.3

This is a beautiful hostel and so novel being on a houseboat. When I arrived it looked like I might be the only one staying but then one other person turned up. I'm glad the room wasn't full because there's not a lot of room to put your bag. The breakfast was nice and the whole place had a really good feel to it. Lovely hot showers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 lis 2016
10.0

Superbe emplacement, lieu original et très bien aménagé . Très bien pour une virée entre amis dans la très jolie ville de Gand !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 lis 2016
10.0

Parfait !!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • akshaysarawagi1203
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 lis 2016
7.4

Nice stay

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 lis 2016
8.0

Echt een super plek!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 říj 2016
7.4

I like the place and personal, what I didnt like where messy bathrooms. Also that they donot have any extra blankets because, I was cold the whole night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 říj 2016
9.7

Nice helpful genuine owners/hosts. This hostel is one of the tidiest and cleanest I've stayed in in over 1.5 years on the road plus the fact that it's actually on a boat makes it an even more unique experience. There's no movement whatsoever on the boat and it's a good relaxed atmosphere to meet people. Thanks ecohostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
28 říj 2016
8.9

Excellent place. Lovely staff and always happy to help. Beds were comfortable and the showers were amazing.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 říj 2016
2.6

I feel awful about this hostel. They give the last room and it frozen, with only small duvets,the wind blew through the wood wall and the heat even do not working. I couldn't sleep for the whole night until a couple next door borrow me a blanket. The staff is really rude, unkind and they said bad words about you like personal attack, they judged you. The shower water is frozen, everything is frozen in the boat without any facilities.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.