Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Easy Nerja Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 282 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.8
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 282 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 kvě 2017
10.0

Wonderful hostel, perfect location and great facilities. Room was lovely and the staff are extremely helpful. The terrace and kitchen are great too. Can't fault!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 kvě 2017
9.7

Loved my stay there. I took advantage of the roof terrace and the staff were fantastic with recommendations and any help I needed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 dub 2017
9.7

Really nice stay in nerja Since nerja is small city it was easy to reach everywhere. The room was super clean and the price was extremely cheap considering the facilities

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž Skupina, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
16 dub 2017
10.0

Had a really comfortable stay here. Great location and lots of help from staff! Kitchen was adequate and a great terrace. Tv in our room with many channels was a plus!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
23 úno 2017
10.0

Very good value, with fine interiors and a roof terrace view over Nerja.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Pákistán, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
7 úno 2017
8.9

Nice place to stay if you want a quiet time. Walking distance from the bus station as well as Balcon de Europa and a couple of smaller beaches. Reception timings can be improved.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 led 2017
7.1

Me and two others were sent to the wrong building. No staff around meant we went for tapas to pass the time. No activities planned. Lockers weren't very big. One of the bathrooms was not clean. It didn't bother me too much, though. Great shower privacy. Great location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • brucelee1226
  • Jižní Korea, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
23 pro 2016
10.0

Perfect place. A staff is very kind. Tidy, good location. I would definitely visit here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.