Hostelworld.com

Eastener Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 2,782 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 2,782 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.0
Eastener Hostel Located at Novalisstr. 14, 10115, Berlin.
Eastener Hostel
Germany
Berlin 10115 Novalisstr. 14,, 10115
86% 2782
52.5281540 13.3885896
Eastener Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 dub 2016
9.1

Excellent hôtel, accueil chaleureux et conseils pour les visites. Les chambres sont de taille suffisante, les parties communes sont propres. Je recommande cette auberge, idéalement située à proximité du métro (3 minutes à pied) et en plein coeur du quartier touristique (15min de la porte de brandebourg par exemple).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 dub 2016
9.4

Excelente relación calidad-precio. El único punto en contra es que habían dos cocinas en dos edificios separados, en una de ellas no habían hornallas ni horno, y eso era un inconveniente porque a la hora de cocinar debíamos movernos al otro edificio. El resto, ubicación, staff, etc, todo muy bien.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jwasha974568
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2016
9.4

Tim was a wonderful host and extremely helpful. I felt very safe and the beds were clean, spacious, and very comfortable. The bathrooms were motion-sensored which was weird at times, but overall everything was very hygienic! I highly recommend staying at this hostel as its location is wonderful and its value is as well! Also - take the tour that meets at the hostel every morning at 10:10. It's more than worth it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2016
8.9

Hostel tranquilo y cómodo a muy bajo precio. El único punto negativo es que no hay recepción 24h, aunque dan todas las facilidades del mundo para entrar y salir.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2016
6.6

Wir wurden unglaublich herzlich Empfangen und die Lage ist natürlich top! Die Zimmer allerdings waren es nicht. Das Bett hat gequietscht bei jedem Atemzug. Und im Bett waren schimmelflecken und schwarze haare auf Toilette und Wänden (wir sind alle blond). Und dafür sind die Preise viel zu überteuert. Wir hatten wohl einen günstigen Preis von 23 Euro pro Person im Doppelzimmer. Als wir nach der nächsten Macht guckten, kostete das Zimmer 54 Euro pro Person! Viel zu viel

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • SantiMarrocco1
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 dub 2016
8.6

Excelente hostel, bien ubicado para la mostruosa ciudad que es Berlin, a 10' de la puerta de Brandenburgo, buen ambiente y gran personal! Lo recomiendo sin dudas

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2016
8.9

Our stay at the Easterner Hostel was fantastic. I had booked a private room for my boyfriend and me and when we arrived, the staff gave us an upgrade for free, just because a better room with private bathroom was free. The Location is perfect and the staff more than friendly. Highly recommendable, we will definitely come back :-)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovensko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 dub 2016
8.6

Clean, really good location, right in the center, nice staff, very friendly and helpful but facilities very poor. Old bathroom parts, rubber on the ground, not carpets, horrible squeaky beds and the most important very very small room, literally 2 people can't go around.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2016
6.3

very good location. have to pay 2 euros for blankets. no towels, no soap, no place to leave luggage. the rooms that have bathroom are clean, the ones without bathroom smell a bit.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • whatdou1t
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2016
9.4

위치는 베를린 중앙역과 가깝고 좋은 동네에 있어서 돌아다니기 굳. (버스 중앙역은 35분 정도 걸리는 것 같아요.) 주인 아저씨가 정말로 친절해서 물어보먼 다 알려주심. 8인 혼성 돔에서 묵었었는데 개인 락커도 있고 휴게실에 락커가 추가적으로 있어서 도난 위험은 거의 없다. 식사는 없는데 부엌이 작지만 잘 되어있어서 해먹기 좋음. (숙소에서 나가서 큰 길 좌측에 적절한 가격의 마트가 있음. 역에서 들어오는 초입에 있는 마트는 좀 가격이 있음) 숙소는 전체적으로 작고 분위기도 조용 조용 하지만 휴게실에서 밤에 세비야 친구들이랑 떠들면서 와인을 마시는 것 정도는 갠춘했다. 숙박비에 이불 때문에 추가적으로 2유로를 지불해야 하고 20시면 아저씨가 칼퇴를 하기 때문에 그 전에 체크인은 필수! 다음에 베를린에서 또 호스텔을 선택하라면 꼭 선택하고 싶다. 주인 아저씨는 정말로 친절하시고 같이 묵는 외국인 친구들도 대부분 갠춘했고 숙소 위치도 적절하다고 생각한다. 굳.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.