Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Drop Bear Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 476 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 476 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 kvě 2017
8.9

Hermoso hostel y buen clima para vacacionar nos toco. Muy recomendable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2017
8.0

Good hostel with a great pool and areas to chill. Staff we're really helpful. Bit out of town but just a short taxi ride can get you where you want to be.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
2 kvě 2017
10.0

nice place to escape to...plenty of hammocks and the pool is the central hang...stayed here twice...close to tayrona busses..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • whiteflag101865
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 28 Recenze
26 dub 2017
8.6

I can't imagine a better hostel to stay in while in Santa Marta. It's got a pool, and it's in a converted cartel mansion.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2017
7.4

La piscina y el bar tienen muy buen rollo, es lo mejor del hostel. Estuvimos en dos habitaciones, una bien, con aire acondicionado, pero la otra, individual (y más cara), era una mierda, con un calor insoportable y un olor muy intenso a canela. Desagradable. El billar está muy roto y no había pelotas de ping pong que botasen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2017
8.0

Todo muy bueno, solo un detalle importante y es que mi ventilador no servía y con el calor de Santa Marta es importante para dormir, de resto genial, la piscina es de ensueño y las instalaciones muy buenas, definitivamente repetiría pero les diría que me pusieran un ventilador que funcionara ;)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
10.0

Drop Bear was my home away from home! The staff are what makes this place! There are not enough words to do this place and the staff justice.. you arrive a stranger and leave as part of the family! Great atmosphere day and night! Great food and also option to cook your own, Good location, Great advice on reasonably priced tours, Party option when you want to but not too loud when you want to sleep, Big TV room with Netflix.. stunning pool and giant hammock.. It has everything! I'll be back! X

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 dub 2017
8.6

I loved it here so much! One of my favorite hostels I have ever been to in my traveling history. Such a great place that we didn't leave the hostel for like 3 days.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 dub 2017
8.0

Great hostel in Santa Marta!!! Good vibes all around, great spot to base yourself while exploring the surrounding areas!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 32 Recenze
10 dub 2017
7.7

Beautiful hostel, amazing pool, giant hammock, chill out room with Netflix. Good Wi-Fi, a kitchen and restaurant... .the burrito was amazing! Nothing much around the area, but that's prob true for most of Santa Marta

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.