Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dragonfly Hostels

  • 28 de Julio, 190, (5 min from Pacific Ocean and Kennedy Park), Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 732 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 732 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.7
Dragonfly Hostels Located at 28 de Julio, 190, (5 min from Pacific Ocean and Kennedy Park), Lima.
Dragonfly Hostels
Peru
Lima Lima Miraflores 28 de Julio, 190, (5 min from Pacific Ocean and Kennedy Park)
83% 732
-12.1258096 -77.0325815
Dragonfly Hostels
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 pro 2016
8.9

very happy with dragonfly hostel,very good security and staff ,thanks enjoyed the stay very much

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • nsbonal
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 lis 2016
9.1

Personnel tres agréable, bien situé. J'y ai passé 2 nuits (mes 2 premieres au pérou) et c'était très bien ! J'ai fait de bonnes rencontres et l'auberge est bien (eau chaude, toilettes propres, petit dej crepes, soirée sympa sur la terrasse + sortie avec le staff) Je recommande

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 lis 2016
10.0

really nice place! The only complainment I have is that I've send an email saying that I'd be at Hostel by 1am and I wasnt alowed to check in when I got there. I had to wait some more hours outside so that I could check-in on time.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sarahcarroll91
  • Australia, Pár, 18-24
  • Světoběžník
  • 28 Recenze
19 lis 2016
7.7

We enjoyed our stay here. Good location. Nice breakfast.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 lis 2016
9.1

A friendly meeting staff and we enjoyed our stay in Lima thanks too the hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 lis 2016
7.4

Dragonfly Lima has a wonderful location about a 10 minute walk from the heart of miraflores. The only complaint I have is the bed. My bed in the private en suite room was so uncomfortable that I slept with my inflatable camping mattress on top of the bed. I had a better 'bed' camping in the Andes than in my room at dragonfly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 lis 2016
8.9

Beds are very tightly packed but overall it was great. Good spot, good breakfast, nice staff, cool patio.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 lis 2016
10.0

Esta lindo! Excelente lugar para quedarse, de los pocos que tienen lavandería.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 říj 2016
6.6

Ottima posizione, staff disponibile. Pulizia gravemente carente sia in camera che nel bagno in comune, stanza angusta sul terrazzo.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 říj 2016
10.0

Tres Bon hôtel. Seul bémol le bruit. Nous avions loue une chambre individuelle qui donne côté rue 28 de julio. Mais tres Bon accueil et personnel au petit soin.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.