Hostelworld.com

Dragondoss

Ceny
mapa
Recenze
6.8
Dobré 202 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 6.5
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 5.7
ZAREZERVOVAT
6.8
Dobré 202 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 6.5
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 5.7
Dragondoss Located at Precna ulica 4, , Ljubljana.
Dragondoss
Slovenia
Ljubljana 1000 Precna ulica 4
68% 202
46.0527957 14.5084708
Dragondoss
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 čer 2016
4.3

Kitchen only has microwave and kettle. The building is under construction. The bathroom facilities are not clean. The mattresses are stained. The staff are difficult to contact and rarely in the building. No lockers.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 kvě 2016
5.1

This hostel is in the best location right near the centre and the staff is helpful but our stay here was below mediocre. You get a room key but the room is never locked. The staff are friendly but rarely there (we got there late and it didn't say the reception wasn't 24hr so we had to stay awake all night until it opened at 9 am). There were ants in the kitchen and the washroom which was kind of gross. There was no atmosphere and it was definitely not worth what we paid.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2016
4.3

Llego a 21:15 h. puerta cerrada, llamo al timbre y aporreo puerta, solo me falto echarla a bajo, entro gracias a un cliente, que llego y tenia llave, a las 22:00 h. El dueño en una habitación y salio cuando este lo reclamo. sabe hablar en ingles, la mujer ni idea y si hablas y no te entiendes te suelta - CHAO- Me da a elegir entre dos "habitaciones" (un zulo) la cama ocupa la habitación. mal olor, sucia, telas de areaña, hormigas,y cobra 12 € de impuestos, según contrato todos incluidos,PESIMO

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 kvě 2016
7.4

There are better hostels in Ljubljana ... But for a night its ok.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovinsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
6 kvě 2016
6.3

Stayed for one night. Bed linen was clean, but all the blankets were full of stains, bathroom was in very poor condition and untidy so I haven't showered. Would definitely not recommend.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 dub 2016
6.9

화장실이 더럽고 찬물만 나와서 씻는 것이 굉장히 불편했습니다.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2016
10.0

quite a decent small hotel, cheap, center,great location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 bře 2016
6.0

Basic. A cheap, well located bed. No lockers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2016
8.0

A fine simple hostel. Those of you who want a proper travelling atmosphere may not find it here but as I only wanted a place to sleep it suited me perfectly. The manager was relaxed about check out times and had no problem with me leaving my luggage there while I strolled around the city after checking out.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2016
10.0

very nice small hotel in a good location,cheap.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.