Hostelworld.com

Dragondoss

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 193 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 6.2
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 193 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 6.2
Dragondoss Located at Precna ulica 4, , Ljubljana.
Dragondoss
Slovenia
Ljubljana 1000 Precna ulica 4
72% 193
46.0527957 14.5084708
Dragondoss
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Slovinsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
6 kvě 2016
6.3

Stayed for one night. Bed linen was clean, but all the blankets were full of stains, bathroom was in very poor condition and untidy so I haven't showered. Would definitely not recommend.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 dub 2016
6.9

화장실이 더럽고 찬물만 나와서 씻는 것이 굉장히 불편했습니다.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2016
10.0

quite a decent small hotel, cheap, center,great location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 bře 2016
6.0

Basic. A cheap, well located bed. No lockers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2016
8.0

A fine simple hostel. Those of you who want a proper travelling atmosphere may not find it here but as I only wanted a place to sleep it suited me perfectly. The manager was relaxed about check out times and had no problem with me leaving my luggage there while I strolled around the city after checking out.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2016
10.0

very nice small hotel in a good location,cheap.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 led 2016
2.3

Stay away, do not book this hostel as you will turn up and there won't be a room for you. When we arrived at the property, we knocked on the door multiple times and only after 10 minutes did the owner come out. He told us that there was no rooms for us and we would have to stay somewhere else. He arranged a place to stay for us, but the second place was well below standard, and was more expensive than this place. The owner was un-apologetic and made out like it was our fault. Avoid at all costs.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • francoismansy7582
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 pro 2015
9.4

Perfect small hostel in downtown(right from the main station), close to everything, receptionist really nice, advice you about visits in the city, small kitchen (miss maybe a stove)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 pro 2015
4.3
Přeloženo: Google

Hostel manažer přišel pozdě, aby hostelu dokonce jsme tam byli v čase stanoveném. 8 ložnice měl jednu matrace pro dvě osoby. Přikrývky a postele byly špinavé. Hostel personál byl nedbalý. Nedoporučujeme to.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.