Hostelworld.com

Dozy House

  • 2/1 Singharaj Road, Soi 2, Sriphum Sub-district, Muang District, Chiang Mai, Thajsko
Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 511 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 511 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 úno 2017
9.7

Dozy house is awesome. The place is very clean and the receptionist is very helpful. I would recommend this to anyone and I would stay here again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • RainieJiang
  • Čína, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
4 úno 2017
10.0

The best hostel I have ever stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
31 led 2017
7.7

Clean and tidy, beds are ok, fairly poor atmosphere. Good enough for the price.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
23 led 2017
10.0

The rooms are very good, clean and the workers even better. We felt at home just coming down from the taxi. Reception very helpfull. Coffee for free,cheap beer and good WIFI conection

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • erbitiramiro
  • Argentina, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
21 led 2017
10.0

No conocimos a Stych pero Lilo es muy amable! Lugar para dormir tranquilo... tiene tostadas con manteca y café todo el día.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 led 2017
8.6

Wer alleine am reisen ist nicht optimal! Da viele ältere und Pärchen da sind. In der Lobby ist ab 9 niemand mehr zum unterhalten Das fand ich nicht so schön. Ansonsten ist es ganz gut. Betten einigermaßen bequem Ruhig 7/11 um die Ecke Alles mit dem Roller oder auch zu Fuß erreichbar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 led 2017
8.6

Das Hostel liegt direkt in einer Nebenstraße vom Quarter (Straße um die Innenstadt). Das Personal war super freundlich und hilfsbereit! Im Hostel herrschte eine angenehme, gemütliche Stimmung und ein kleines Frühstück mit Toast und Marmelade war im Preis inbegriffen. Leider waren die Handtücher exklusive und das Bad, welches man sich im 6er Dorm teilt, wurde nicht zufriedenstellend geputzt. Ansonsten war aber alles super, sodass wir dort nochmal übernachten würden.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 led 2017
8.9

Great hostel, great staff! We've had a awesome stay at Dozy House! The staff did all in there powers to help us out if we needed something booking or had a query. Good beds and a good shower, can't ask for much more! Good chilled atmosphere, so if your after the young backpackers atmosphere maybe not the place for you. But I would definitely stay here again! Thanks to all the staff in Dozy House

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
7 led 2017
6.6

The staff was friendly and helpful but the accommodations weren't up to the standard of more modern hostels. The shower and toilet were in the same room to be shared by 6 people which wasn't convenient at times. Only the lower level beds had accessible chargers which left people on the top bunk without an outlet. The atmosphere was pretty dead... not many young backpackers at this spot. Not horrible, but there is much better in the same price range. I would not stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 led 2017
9.7

Gina and her family are great and very helpful with any info about the city, transport and tours. Hostel is welcoming and you feel like you're at home. Clean and well equipped, you have everything you need and more. We were only sad we couldn't stay longer. Thank you for everything!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.