Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Doolin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 776 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 776 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.9
Doolin Hostel Located at Fisherstreet, Clare, Doolin.
Doolin Hostel
Ireland
Doolin none Fisherstreet, Clare
94% 776
53.0126531 -9.3838046
Doolin Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 zář 2016
9.1

Die Mitarbeiter sind mega freundlich und Hilfsbereit. Und das integrierte Kaffee sorgt für eine angenehme Stimmung. Perfekt! Nur Waschen kann man momentan nicht da das Hostel gerade erweitert wird, dafür muss man auf ein Nachbar B&B ausweichen (15€ :-/)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
13 zář 2016
8.0

Great location for the starting point to the cliffs of moher coastal walk. Not too far from Doolin Pier as well. Their pizzas are awesome!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 zář 2016
10.0

Estuve solo una noche, pero sin lugar a dudas me habría quedado muchas más. Totalmente recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 zář 2016
10.0

This is an excellent place to stay in this beautiful town. The guys in the hostel are very helpful and everything is extremely clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 zář 2016
10.0

If you're looking for a party hostel, this isn't it! Has a great family-friendly atmosphere and is the perfect location to walk the cliffs or catch a ferry tour. Staff are friendly, the rooms are secure, and the pizza at the cafe is great! Will be back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 zář 2016
9.4

Ein ganz tolles Hostel mit hübschem Café und schönem Aufenthaltsraum. Das Frühstück hat Hotelqualität und bietet einem alles, was man sich wünschen kann. Super :) Perfekte Lage zu Aktivitäten und Pubs :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2016
10.0

Clean, safe and felt right at home with the very friendly staff. Within walking distance to pubs, shops, the pier and Burren's Way. Great breakfast and cafe. My only wish would be a stronger Wifi connection however would still return and strongly recommend to others.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2016
9.4

Atmosfera familiare.ottima posizione.personale gentile e disponibile.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2016
9.1

Had a great experience here, we were immediately greeted by a very helpful staff member as soon as we entered the building and given a great overview of the facilities straight off the bat. Only thing I don't give a 10/10 is the overall very quiet social atmosphere but I came here to enjoy the natural beauty of Ireland, not party. Would definitely recommend, also the breakfast in the morning is fantastic.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 srp 2016
10.0

Hallo Zusammen, wir können das Hostel wärmstens empfehlen, es war aber, gut organisiert und der Komfort in den Zimmer bestens. Es gab sogar eine Baustelle direkt an unserem Zimmer, selbst die war leise und fing erst zu graben an, als alle wach waren. :-) Wir 2 Erw und 2 Kinder 11 und 13 können es zu 100% empfehlen. We could recommend the hostel for 100% . Everything was clean, the room was lovely and the beds were comfortable. The breakfast, good an well organized.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.