Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Doolin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 797 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 797 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.0
Doolin Hostel Located at Fisherstreet, Clare, Doolin.
Doolin Hostel
Ireland
Doolin none Fisherstreet, Clare
94% 797
53.0126531 -9.3838046
Doolin Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 říj 2016
8.6

Personnel au top du top, ambiance conviviale, petit déjeuner plus que parfait ! Chambre propre et spacieuse. Possibilité de se restaurer toute la journée à l'hôtel. À ne pas louper, les magnifiques photos de Sean un des réceptionnistes ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 říj 2016
10.0

Alles top und super Atmosphäre inkl. Kamin etc.!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 říj 2016
8.3

It was a very nice place and the staff is good my only observation had I known is that our neighborns in the hostel were very noisy. They came in very late and made so much noise. The room had a bit of a musty smell. Other than that it was a great location and again the staff was wonderful. Just a suggestion, maybe keep all the partiers in one building and leave a quiet area for those who wish to get a good nights rest. :)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 říj 2016
8.3

Estuvimos una noche pero suficiente para llevarnos una grata impresión del hostel. Muy acogedor y limpio y el personal muy agradable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 říj 2016
10.0

Este hostal es fantástico, estuvimos en varios y éste tenía la cama más cómoda de todos, además el ambiente era muy bueno y la sala de estar tan acogedora que por momentos no queríamos movernos de ahí. El personal nos informó muy bien de todas las actividades que el pueblo ofertaba, y vivimos la noche irlandesa más auténtica de todo nuestro viaje en uno de sus pubs. Sin duda repetiría.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 říj 2016
8.0

Very clean!!!! One of the cleanest I've ever been in. Great breakfast spread and lovely staff. A wee bit expensive though and not enough bathrooms to share and shower in.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
4 říj 2016
10.0

Doolin Hostel was one of the BEST hostiles I have ever stayed at. Brian was the very best😊 So helpful with everything. To be fair everyone was really nice, but Brian was champion. I loved the 2 Euro for dinners during the week. The breakfast was amazing fresh bead everyday. You can count on me coming back and letting all my friends know where to stay. Thanks again!!😊😁😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 říj 2016
9.7

Super localisation, très propre et bon pti dej, rien à redire! Super rapport qualité prix!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 zář 2016
10.0

I absolutely adored this hostle. I love each and every one of the staff. They are super sweet and helpful. Breakfast was good and the location is to die for! I met some amazing fellow travelers staying here. Their cafe is cute and pizza was tasty. Bathrooms were sufficient and the sleeping areas were homey. Every bed had its own docking station with a light and outlets for charging. Family friendly hostel so my stay was quiet and relaxing. I stayed an extra day because i couldnt bare to leave.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
10.0

Everyone was so helpful and food was delightful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.