Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Don Santiago Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 780 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 780 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.5
Don Santiago Hostel Located at Av. Ricardo Cumming 95, , Santiago.
Don Santiago Hostel
Chile
Santiago Santiago Av. Ricardo Cumming 95
90% 780
-33.4439935 -70.6676459
Don Santiago Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 led 2017
2.0

Horrível. Não tenho frescura nenhuma, mas esse foi muito zoado! Quartos horríveis, parecem masmorras, janelas quebradas, ambiente extremamente sujo. Um banheiro para 20 pessoas. Não tem locker para guardar as coisas, apenas um armário de colégio tosco e velho, que faz muitooooo barulho. De noite não tem ninguém trabalhando no hostel. Sujo, não vale o seu dinheiro. Fique em qualquer lugar menos aqui! Sério! Reservei duas noites e cancelei a segunda para ir pra outro lugar! FUJA! Terrível! O pior!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • mricarte
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 led 2017
9.1

Excelente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
6 led 2017
10.0

Muy lindo estadía, gracias a todo el personal!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
5 led 2017
8.3

Just stayed for a night, convenient for bus station and airport. Friendly and clean although fairly basic. Breakfast was great

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 led 2017
8.6

The staff really makes this a great place to stay. They were so helpful in figuring out a way to get me to the airport with my huge luggage. One of the staff members even helped me carry one of my bags to the bus stop 10 mins away from the hostel. I so appreciate them. The breakfast was nice with eggs, coffee, fruit and toast. The area is also in a fun quirky neighborhood with tons of character.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 led 2017
8.6

Die Dusche war etwas dreckig, also so als hätte man 3 Tage nicht geputzt. Im großen und ganzen ein tolles Hostel mit super freundlichen und sehr sehr hilfsbereiten Mitarbeitern. Hab mich darin sehr wohl gefühlt. Frühstück Hausgemacht und inkl. Sehr gut. Lage super und sicher. Kann ich nur empfehlen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2016
10.0

It was very nice to stay there. I stayed 4 days n was totally satisfyed with this hostel. It is located in very near the center of the city. Kind n nice staffs,breakfast was perfect. I'll put up at this hostel again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 pro 2016
10.0

Clean, comfortable beds, super nice staff, super nice breakfast and great location!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 pro 2016
9.7

Hostel excelente!! A localização e boa e tudo é perfeito. Não fico mais em outro lugar em Santiago

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 40 Recenze
18 pro 2016
8.0

Staff were very friendly and helpful

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.