Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dizzy Daisy Downtown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 1,215 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 1,215 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.1
Dizzy Daisy Downtown Hostel Located at Ul. Pedzichow 9, , Krakow.
Dizzy Daisy Downtown Hostel
Poland
Krakow 31-152 Ul. Pedzichow 9
85% 1215
50.0700250 19.9385529
Dizzy Daisy Downtown Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 led 2017
8.0

Lovely place :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • karkouriahmed5810
  • Francie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
5 led 2017
9.7

It's my 3rd time staying in this Hostel . Super well-located , worth the money and depends on the period it gonna be super crowded with nice people . Highly recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 led 2017
9.4

Good location. Walking distance from the old town and main train station. Helpful staff. We had a twin room which was big and well equipped. It was very cold when we were in Kraków but they provided a good heater. Shared bathroom was between two rooms so we didn't have any problems having to wait. Bathroom floors were heated which was amazing considering the cold. Could've used a bath mat though as the floor did get quite wet. Great value for money. We had a very comfortable stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • JohnReyes32
  • Colombia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
28 pro 2016
9.4

Really close to the city centre. Great staff. Building makes you feel you are staying in a posh 18th century house.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 pro 2016
10.0

very nice

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • edenwashburn
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 pro 2016
8.0

It's a nice place, they have to buzz you in which we liked. The room we stayed in was really creaky so everytime you walked you woke everyone up. There weren't any vending machines and somehow we were always hungry. But the bathrooms were great, beds were comfy, kind of a walk from city center but not too bad.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 pro 2016
9.7

Again! It was like a little hotel! great place! can fully recommend it! thank you dizzy daisy hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
10 pro 2016
9.4

Super staff. Super bien situé. Des chambres spacieuses. Une cuisine bien équipée. Je recommande.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovensko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 pro 2016
10.0

The staff were nice and friendly. The hostel was equipped with good facilities. We stayed in a private room which was very nice and cosy. The hostel is located really close to everything - the centre, bus station and train station. Thanks Dizzy Daisy Hostel, we had a nice stay. :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 pro 2016
8.9

Muy cerca del casco antiguo y de la estación. Acogedor y limpio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.