Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dizzy Daisy Downtown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1317 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1317 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2017
9.1

Great location and great value! Staff are really friendly and ready to answer any questions/look things up for you about tours, trains, etc. Locked shelving in the rooms are a plus. Rare to find a hostel these days that doesn't charge for towels, so that was nice. The one downside is I'd say the atmosphere isn't great, pretty quiet when I was there (including on a Saturday night when the staff said the hostel was fully booked). So if you like quiet this is it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
9.7

Bardo dobro lokalizacja, wszędzie blisko, cena dobra, standard pokoju też, łazienka super. Jeszcze kiedyś napewno wrócę tam. Polecam x

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
18 dub 2017
9.7

Nice building with high ceiling!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • xiuvalcav8048
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2017
8.6

És un lloc molt recomanable. Molt a prop del centre. El preu just. Les cambres espaioses. Els treballadors a voltes simpàtics i a vegades no gaire. Paga la pena tot plegat

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • pedrovega23
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 dub 2017
9.1

Very nice hostel, at a very walkable distance from the center. The rooms are good, big lockers, and nice common area. The staff was very helpful, I had a health problem and they help we with anything they could. It was in general a good stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Pedro. Thank you for taking the time to review your stay with us. I am very pleased to hear that our staff made your stay pleasant. Do checkout our Facebook page for promos that you might be interested in. Looking forward to seeing you again soon.

  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
6 dub 2017
10.0

Couldn't be better!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 dub 2017
10.0

I wish every hostel would be like this! Easily in my top 5 world wide.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Colin. Thank you for your review and for choosing our hotel. I'm happy that you enjoyed your stay and I hope that we will see you again!

  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 dub 2017
8.0

Todo perfecto por un precio módico

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 bře 2017
9.7

Great hostel! Great staff! Great tours! Definitely would recommend. Only downside is noisey floor boards and beds, bring your ear plugs if you're a light sleeper.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 bře 2017
9.4

Good and cheap place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.