Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Diva Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 457 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 457 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 bře 2017
9.7

Diva was awesome. Great vibes and great value. Staff is super friendly and helpful, and speak English really well. The food and beverages on-site are a nice bonus

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 bře 2017
10.0

Great! We tried two different Hostels in CM and this was by far the most convincing one. Great food, excellent staff and nice accommondation! Thank you for the Great work, guys:) we'll be back to pick up my shoes soon haha

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 bře 2017
9.1

Overall had a lovely stay at Diva

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 bře 2017
9.7

Tolle Mitarbeiter, die immer gute Tipps für uns hatten. Lage, Essen und die entspannte Atmosphäre waren ebenfalls super

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
6 bře 2017
7.7

Nice big room with comfortable bed and private shower. Good food. Not the friendliest staff and they are not very helpful about what to do around town for fun. There is little to no socializing here. Wish I had stayed at the vida hostel in old town instead! Much better location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2017
9.1

We stayed at the Diva Guesthouse for 4 data and 3 nights. The location was great- walking distance to many great restaurants and shops. The weekend night markets are also both super close. The rooms are typical hostel rooms- nothing to write home about, but clean and air conditioned for a GREAT price! What really got us was the amazingly helpful and kind staff. Pina helped us plan and schedule our entire time in Chiang Mai and truly made our trip amazing. Would stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 bře 2017
6.3

Yes the beds are comfortable and the dorms have ensuites. But the lighting was bad in my room and there was no AC. Atmosphere was dead and it's hard to know who is a restaurant guest or a hostel guest

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 bře 2017
9.4

Tolles, zentral gelegenes Guesthouse mit sehr netten und bemühten Mitarbeitern. Sehr persönliche Atmosphäre! Lage ist top, vom Tapae Gate erreicht man eigentlich alles sehr schnell. Frühstücken kann man auch ganz gut. Gute Beratung und Organisation aller möglichen Aktivitäten und Ausflüge. Es war ein wunderbarer Aufenthalt im Diva!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 úno 2017
10.0

One of the best hostels I have ever stayed in my life, the staff is super nice and friendly and take care of every wish you make. There is a little restaurant as well which is pretty cheap but very tasty!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2017
8.9

Muy buen Hostel, las camas son comodas; los baños limpios y el personal del lugar es muy atento

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.