Hostelworld.com

Discovery Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 877 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 877 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Ferouze1507
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 úno 2017
9.7

Auberge bien située et très proche de Lapa et Santa Teresa. A 2min à pied de la station de métro Gloria et des bus. Dortoirs bien aménagés et propres. Accueil chaleureux avec explications exhaustives des choses à faire avec carte très détaillée. Équipe très sympathique et serviable. Activités proposées chaque jour. Petit déjeuner excellent et varié.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
8.6

I loved my time here and would definitely stay again! The staff are great, super friendly and happy to give advice on where to go and what to do. They create a great atmosphere and I met so many people while staying here.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
10.0

Definitely the best hostel in Rio, hands down, great staff, , rooms, breakfast, drinks, bathrooms, and all around hospitality. If I could live here, I would.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 úno 2017
10.0

Best hostel ever!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 úno 2017
7.7

Minha estadia no discovery hostel foi curta, porém fui bem atendida, os staffs foram prestativos e atenciosos quando fui assaltada, o café da manha é delicioso, e o quarto organizado, as camas sao muito confortaveis. Com isso dito, gostaria apenas de ter tido mais interação com outros hóspedes, acho que o hostel nao fornece um ambiente para a integração, um ponto que acho importante em qualquer hostel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
3 úno 2017
10.0

Was here for a 10 hour stopover - staff were friendly, seemed to have a really nice atmosphere with activities planned for the day and night. Scarily high triple bunks but are very sturdy and comfortable, would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
30 led 2017
10.0

Top hostel! Staff is so friendly and it's easy to meet people and get together to explore. Was planning on staying 2 nights but I ended up staying a whole week. The hostel is very clean and has a really cool vibe. It's a great location for going to places by metro/bus and absolutely go see Santa Teresa! Thanks so much!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 led 2017
9.1

I had a great time at this hostel. The staff there is really nice and take cares of us. The atmosphere was great and I was able to meet a lot of people. The hostel also proposes activities and beautiful hikes. The breakfast is good and the rooms are as described on the website.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
28 led 2017
10.0

This is the best hostel I have ever stayed in. The staff are all super friendly, as were all the other guests. The hostel organised events for us every day and night and there was always something to do. The breakfast was your standard hostel breakfast, but pretty nice. Air-Con is only on in the rooms from 10pm to 10am. The hostel is also super close to the metro and a short walk from many great restaurants. I could not recommend this hostel more.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 led 2017
10.0

Great place with a great social vibe. Went back there even after I changed hostels just to hang out with the awesome people I met.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.