Hostelworld.com

Diana Guesthouse

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 77 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 77 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.2
Diana Guesthouse Located at 33 P Kelaidi, , Chania.
Diana Guesthouse
Greece
Chania 73100 33 P Kelaidi
82% 77
35.5111293 24.0165638
Diana Guesthouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2015
8.6

Sehr nette und hilfsbereite Guesthousebesitzerin. Top Lage direkt neben dem Busbahnhof.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
29 srp 2015
8.9

Nice hostel;very convenient location and Diana was very helpful

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
15 srp 2015
6.9

A pretty good place to stay one night, especially for its proximity to the bus station. Nice balcony in the room I had. Bathroom facilities were sub-par and the floor was always wet.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 srp 2015
8.9

Abbiamo soggiornato presso questa piccola pensione per 4 notti e ci siamo trovati benissimo. Posizione ottima vicino alla stazione autobus e molto centrale (5minuti a piedi dal centro). Proprio sotto la pensione un piccolo minimarket con il minimo indispensabile, mentre a pochi metri altri supermarket. L'arredamento in camera è essenziale, ma d'altronde ci ritiravamo solo per dormire,qindi andava benissimo così. Titolare gentilissima ed estremamente cordiale, parla inglese. Consiglio vivamente!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2015
8.3

Kind, helpful and welcoming hosts although I was only staying for one night!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 srp 2015
10.0

Great stay. I had big spacious appartment with lovely view. The appartment had great facilities and was very clean. It was also very quiet. The staff spoke English and were very helpful! I highly recommend staying here :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 31 Recenze
29 čvc 2015
7.1

Best location, one street from bus station and very close to the center. The staff was not nice at all but the room was good and had frigobar.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
15 čvc 2015
8.0

EXCELLENT location. Very close to the bus station which was nice because we took the bus every day. We stayed in a private room with two twin beds. The ensuite bathroom was nice. The sheets were clean. A huge negative is that there was no AC. A fan was provided but it still got really hot at night. Wifi was really strong.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
13 čer 2015
8.3

Kind of a crummy neighborhood, but very close to main bus station, and easy walking distance to the old town. Helpful staff, even if their English was somewhat limited. Hot rooms, and the showers sprayed all over the bathroom (no curtain), but not a huge deal as there were extra not-in-room showers. Our toilet leaked quite a bit when flushed, thankfully from the water tank and not from the bowl, so we used the extra restrooms outside our room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.