Hostelworld.com

Derry City Independent Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1,326 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1,326 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7
Derry City Independent Hostel Located at 12 Princes Street, , Derry.
Derry City Independent Hostel
Northern Ireland
Derry BT48 7EY 12 Princes Street
90% 1326
54.9999582 -7.3258423
Derry City Independent Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 kvě 2016
9.7

One of the best stays I've had in a hostel. Small and cosy, really like a home from home. Kylie the hostel manager was so helpful too. She gave all useful information about Derry. We went to a local pub with traditional Irish music too.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • meagsdeb3747
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 kvě 2016
8.9

Very homey feel to the building. Great value for money and within walking distance to everything you could need. It was a little bit hard to sleep with the noise outside coming from nearby bars, but I stayed on the weekend and its so close to the centre of town that you can't really avoid some music late at night. A pair of earplugs would've sorted it out, should've brought some with me! Would definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 kvě 2016
9.4

Chilled out hostel, not a for a party but would highly recommend. Best staff I've encountered

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
16 kvě 2016
10.0

Das Hostel liegt direkt in der Innenstadt, die Besitzerin ist superlieb und nimmt sich viel Zeit, die Umgebung zu erklären und auf Wünsche einzugehen. Darum hat das Hostel eine sehr familiäre Atmosphäre, die im Keller liegende Küche kann jedoch die ganze Nacht genutzt werden, was super war. Wir bekamen sogar einen privaten Parkplatz hinter dem Haus.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 kvě 2016
9.7

I had a really nice stay. My luggages were lost during my flight and Kylie(the owner) lend me some shampoo and soap, a towel , etc. She was really helpfull and comprehensive. Thanks a lot again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 kvě 2016
8.3

Kein privater Parkplatz vorhanden sondern nur an der Straße vor der Tür. Zum Teil etwas alt und kaputt. Dafür hatten sie 3 Bäder und man musste nie lange warten. Auch die Besitzerin des Hostels war Super. Man fühlte sich Willkommen u Zuhause. Sehr herzliche Leute. Frühstück war lecker. Ziemlich zentral gelegen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2016
3.7

very disappointed !! Hard to find the hostel ! Poor hygiene on the room and bathroom. Staff not very friendly. No parking. No credit card, just cash. photos of rooms are not in conformity with reality : dilapidated and not safety beds.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
7 kvě 2016
8.6

Auberge super sympa. Pas très loin du centre ville! La propriétaire est très gentille et nous donne toutes les informations possibles sur la ville! L'auberge est propre! Petit déjeuner gratuit!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2016
10.0

Everything was great! I loved the free breakfast and how nice Kylie is, she is lovely!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 dub 2016
10.0

Ein wunderbares Hostel - ich habe mich direkt wie zuhause gefühlt. Sehr gemütlich und liebevoll eingerichtet. Super herzliche Leute. Sehr gern wieder!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.