Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Deco Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 699 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 699 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • AISI
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2017
10.0

This is a really nice hostel, I highly recommend it!! Good ambiance and well located, the employees are also nice!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jorisvanh
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 čvc 2017
8.0

Prima hostel, op loopafstand van Old town. Kamers zijn netjes, personeel vriendelijk en hulpvaardig.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čvc 2017
8.0

Polecam jak najbardziej , jestem zadowolona z pobytu w hostelu DECO. :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 čvc 2017
5.7

Good for one night but wouldn't recommend an extended stay. There are no lockers in the rooms. People's bags are everywhere and you can hardly walk from one end to the other. There's a lot of noise from the street. It was very dark and gloomy inside. Its a fair walk from old town and very far from the Jewish district, which was quite beautiful. The staff were lovely and helpful but overall I didn't feel very comfortable or at home.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
24 čvc 2017
10.0

Absolutely loved this hostel! Beautiful rooms. The 4 bdrm dorms are cheap and no bunk beds. 15 min walk to the old town. Breakfast for 15 zł is worth it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 čvc 2017
7.1

Lovely, staff a bit difficult when discussing/organising excursions to local monuments. A lack of Auschwitz knowledge was particularly surprising

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
19 čvc 2017
8.0

A nice place kind of far away from the center it takes about 20 minutes to walk if i remember correctly.People there were nice enough try it out.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
17 čvc 2017
8.0

Little walk into the main city, around 15 mins. Friendly and helpful staff, helped me book a day trip to auschwitz. Lockers in rooms. Clean. Good wifi. I didn't have the breakfast but heard it was good (not free). Would recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 čvc 2017
9.4

Great place to stay! And if I'm ever back in Krakow I'll stay here, would also recommend to any friends going. Lovely clean rooms and nice spacious toilets although they are shared - super clean though! Staff are super helpful and helped us sort a few days out. There's also a kitchen which has just about everything you need, and is kept nice and clean. There's lockers for bags downstairs, and a common room which you can use after checking out. Only downside is wifi only works in common room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • la_torro
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
9 čvc 2017
8.9

Wifi does not work (or barely) in the rooms, otherwise a great place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.