Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 199 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 199 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.3
DeCadiz Cadi Located at Soledad 4, , Cadiz.
DeCadiz Cadi
Spain
Cadiz Andalusie 11003 Soledad 4
85% 199
36.5345019 -6.3009595
DeCadiz Cadi
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 srp 2016
10.0

Un albergue genial, los dueños son agradables y cercanos, me trataron bien y me ayudaron a recomendarme sitios que visitar en la ciudad. sin duda, si bajo a Cádiz repetire

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 srp 2016
8.3

Auberge correcte mais chère pour ce qui est proposé. Les propriétaires sont sympas et toujours prêts pour donner des conseils.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 srp 2016
6.6

As they overbooked one bed of the two I booked it was quite exhausting for us to find a solution after arriving quite late in the evening. In the end it turned out all good, at least I had a place to sleep. The house all in all looks a bit shabby, the location though is very nice!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 srp 2016
6.9

On se sent un peu chez des gens vu que l'hostel semble aussi être une place ou vivent des gens. Le monsieur a l'accueil est très gentil, mais le personnel ne parle que l'espagnol ni anglais ni francais.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2016
4.3

Ci stavano le blatte

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola buenos dias las cucarachas salian por un conducto del aire acondicionado,lo cual se ha solucionado.No es cuestion de limpieza puesto que las habitaciones se limpian todos los dias,ademas el conducto es por el cuarto de baño.

  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 srp 2016
7.7

La cocina estaba bien equipada, los horarios nocturnos son estrictos, lo cual me pareció bien, había bastante ruido en la habitación a la mañana porque está pegado a la calle. La habitación contaba con aire acondicionado, fundamental para un lugar como Cadiz en verano.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
29 čvc 2016
9.1

Nice hostel, great owner, good atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
25 čvc 2016
3.1

I'm not sure this place should really be on hostelworld.com given its not a hostel, it's a hostal (note the spelling difference) and so more like a pension with a shared kitchen and living space. Sadly I didn't enjoy my stay here. Despite the nice couple who run it I found the place lacking in atmosphere; it feels dated so could benefit hugely from being modernised. I also think the kitchen, particularly the fridge could benefit from a thorough approach to hygiene. Sadly I can't recommend it :(

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola buenas tardes,usted reservo una habitacion individual, en ningun momento usted se relaciono con ninguna persona,solo se dedico a estar en su habitacion todo el dia sin bajar ni subir a las zonas comunes e incluso solo un dia bajo por la noche a cenar y se sento en una mesa apartada de la cocina habiendo en esos momentos otros huespedes cenando.Lo sentimos mucho creo que la que esta confundida fue usted. SOMOS UN HOSTEL, PERO NO DE FIESTA..,El criterio si debo estar en hostelwork lo decidiran esta empresa ,usted reservo una habitacion individual,es decir normalmente en los HOSTEL,no suelen haber ,de esta forma como usted comenta reservo como si fuera una pension.Muchas gracias.

  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 čvc 2016
10.0

Lugar fantástico que se encuentra ubicado en un sitio muy céntrico desde el que puedes ir andando a todas partes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2016
9.1

Muy acogedor el hostal. EN dueño muy simpático, muy buen servicio. Cerca de Caleta :D Lo recomiendo ampliamente Lauar

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.