Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 178 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 178 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.9
DeCadiz Cadi Located at Soledad 4, , Cadiz.
DeCadiz Cadi
Spain
Cadiz Andalusie 11003 Soledad 4
89% 178
36.5345019 -6.3009595
DeCadiz Cadi
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2016
9.1

Muy acogedor el hostal. EN dueño muy simpático, muy buen servicio. Cerca de Caleta :D Lo recomiendo ampliamente Lauar

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ToriiCloud
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 čer 2016
7.1

This place says it has air conditioning but it didn't seem to have any in the room we stayed in. Therefore, we had to open the window and it was loud in the street while we tried to sleep. If you're cold natured and own earplugs, it's a great stay

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Todas las habitaciones tienen aire acondicionado y calefacion,sobre todo en su habitacion de 10 con 3500 frigorias.Solo tenia usted que haberlo pedido.

  • Anonymní
  • Venezuela, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 čer 2016
8.9

Es un lugar acogedor y tranquilo; es atendido por sus dueños y te hacen sentir como en casa, pero el problema es que no saben hablar inglés y eso es una gran complicación para los huéspedes que no son hispanohablantes. El lugar el céntrico y está a menos de 15 minutos de camino de cualquier parte de la ciudad. Solo tengo una objeción, y es que en la cocina hay un aviso que te prohíbe cocinar en la mañana y eso es como si no hubiese cocina.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
11 čer 2016
9.1

Nice staff and comfy beds. However, it's rather a place to stay for the night than a backpackers' home.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
27 kvě 2016
8.9

Close to many attractions like beach. Close to bus depot and railroad station. Value for your money.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
17 kvě 2016
9.1

A bit different from other hostels that I've seen. A wide variety of age groups were staying here but the place was mostly empty at the time. Not sure what it's like during the busier season. Overall Cadiz was a bit quieter and less touristy than other Spanish cities I visited and this hostel reflected that but it was nice to take it easy for a day. The owner was very nice and helpful. He does not speak much English but I don't speak much Spanish and it was no problem :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
1 kvě 2016
9.7

Very good place. Everything you need from a Hostel plus good breakfast and helpful staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 kvě 2016
9.7

la posizione è ottima molto centrale. Il personale è eccezionale, sono stati tutti gentilissimi e disponibili e struttura ottima :) Gracias a todos :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2016
8.6

Relación calidad-precio bastante buena. Un sitio muy acogedor. La única pega es que a veces el dueño entraba sin llamar, estando nosotros dentro. Y que dijeron algunas cosas de mala manera, es decir, faltó un poco de tacto a la hora de comunicarnos ciertos temas. Pero por lo general he de decir que lo recomiendo si he de hacer una valoración general.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
5 dub 2016
9.7

The staff are amazing. English isn't their strong point, but their passion for the city is evident and it's actually quite fun to work together to get all the information they want to impart. I had a great time, and would highly recommend staying here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.