Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 225 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 225 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čer 2017
10.0

Very nice staff and very clean and safe say. Would definitely recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čer 2017
3.7

Abbiamo trascorso due notti. Camera piena di insetti, ho chiesto per 3 volte, al mio arrivo, di attivare l'aria condizionata, mi è stato detto di sì, ma non è stato fatto. Zona rumorosa. We spent two nights. The room was plenty of insects at night. Even though I've asked 3 times for air conditioning, we hadn't it Outside was noisy.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola buenas noches,la habitacion no estaba llena de bichos,lo que habia eran mosquitos por tener el balcon ( ventana grande abierta ) puesto que una compañera suya de habitacion no queria aire acondicionado,porque decia que hacia frio con el puesto y que el aire de la calle era suficiente,ES UNA HABITACION COMPARTIDA DE 8 CHICAS NO PODEMOS TENERLA AGUSTO DE TODOS,ENTRE USTEDES SE DEBERIAN HABER PUESTO DE ACUERDO,LO FACIL ES HACER UN MAL COMENTARIO HACIA NOSOTROS.a nosotros nos da igual encender el aire para eso esta y no generalize con los bichos eran mosquitos.Muchas gracias y disculpe el no poder tenido la estancia a su gusto,la proxima vez reserve una habitacion privada.

  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2017
4.6

My friend and I stayed here for one night. We've both been traveling for over 7 months and I'm sorry to say that this was by far the WORST hostel we've encountered. The showers were moldy, the staff was horribly mean, and we were not allowed out of the room past 11pm as the hallways were considered "common area". Save yourselves the hassle and book elsewhere!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 kvě 2017
8.0

A parte il rumore della strada il soggiorno al DeCadiz Cadi è stato meraviglioso. Abbiamo trovato personale disponibile e caloroso. Torneremo

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • lasseschu9666
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 kvě 2017
9.7

Really great hostel. Nice owners and staff and really clean. Would definitely go there again...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 dub 2017
9.1

Great location. Staff was very nice and friendly. Great value: had a lot of space in the rooms, cleaned daily, nice bathrooms, hot showers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
14 dub 2017
10.0

Pasamos una estadía maravillosa en el Hostel, la gente que trabaja ahí super servicial y atentos. Álvaro un personaje digno de conocer, muy atento y gracioso!! Nuri también, una divina! Altamente recomendable! Baños y cuartos limpios con lockers y llaves, buena ubicación (cerca de la playa de la caleta y cerca del dentro).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
6.9

Ostello nella media. Ho soggiornato in ostelli migliori, anche a minor prezzo. Lo consiglio comunque per la pulizia e la disponibilità del personale. Ottima posizione.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
2 dub 2017
8.6

Ich hatte ein 4er Dorm gebucht und war dann in einer Art Wohnung mit mehreren Zimmern und hatte dort ein Einzelzimmer. Es war Sauber jedoch schien es als befände sich das Hostel im Umbau. Mein Zimmer konnte nicht Einzeln abgeschlossen werden und ein Schliessfach oder ähnliches war nicht vorhanden. Das Personal war sehr freundlich und hilfreich. Die Lage ist auch sehr gut!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 bře 2017
10.0

C'est une auberge familale de gens de la place! Magnifique sejour et a vrai dire un des moments forts de mon voyage! Merci!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.